Brei Inspiratie

MirjamMolenbeek inspireert je graag tot het breien van de mooiste breiprojecten. Of je nu een beginnend brei(st)er bent, of al verder gevorderd: Mirjam deelt tips voor elk brei-niveau.

Op het blog van MirjamMolenbeek lees je verdiepende informatie over van alles wat met breien te maken heeft. Of leun lekker achterover met een kopje thee en een breiwerkje in de hand, en kijk de vlogs van Mirjam.

Tips voor leuke (gratis) breipatronen vind je fijn bij elkaar onder Breipatronen.

Heb je vragen over breien? Misschien vind je het antwoord tussen de 'Brei(d) Je Kennis Uit' video’s die MirjamMolenbeek regelmatig maakt. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur je vraag gerust in (via info@mirjammolenbeek.nl - o.v.v. 'vraag voor BJKU'), dan wordt jouw vraag misschien wel beantwoord in een van de volgende video's!

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top