Brei(d) Je Kennis Uit – Video-Reeks voor wie met plezier meer over breien wil leren (persbericht)

Mirjam Molenbeek inspireert brei(st)ers al heel wat jaren via haar vlogs op het MirjamMolenbeek YouTube kanaal, waarin ze vertelt over wat ze aan het breien is, en met welke materialen. En nu is daar begin februari 2022 een geheel nieuwe video-reeks bij gekomen: ‘Brei(d) Je Kennis Uit’. Met deze reeks wil Mirjam een groot publiek verder helpen om met plezier en ontspanning meer over breien te leren. Want brei-tutorials (leren breien) zijn op YouTube genoeg te vinden, maar antwoorden op kennis-vragen bijna niet (in elk geval niet in het Nederlands).

In ‘Brei(d) je Kennis Uit’ beantwoord Mirjam een vraag over breien, die kijkers hebben ingezonden. In 3 tot 6 minuten geeft ze uitleg. Zowel beginnende Brei(st)ers, als al wat meer gevorderden, kunnen zo het antwoord op al hun brei-vragen in deze video-reeks vinden: ‘Welk garen kies je eigenlijk voor een baby die in de zomer geboren wordt? Waar begin ik als ik wil leren rondbreien?’ Word je vraag nog niet beantwoord (de reeks is begin februari 2022 gestart)? Dan kun je die insturen via info@mirjammolenbeek.nl (o.v.v. ‘Vraag BJKU).

MirjamMolenbeek geeft Online Breilessen voor Beginners en Gevorderden (video tutorials kunnen onbeperkt bekeken worden, nadat er wekelijks een les open gaat, en duurzame breinaalden en garens zijn inbegrepen. Ook zijn er Skype gesprekken voor interactie met de groep, en om je vragen te stellen). Daarnaast opende Mirjam in mei 2021 haar Online Brei Campus: een plek waar degenen die de basis van het breien al kennen, hun hart op kunnen halen aan het leren van nieuwe dingen zoals het breien van sokken en truien (met behulp van Engelstalige breipatronen). In die Campus kunnen leden elkaar ontmoeten in een besloten groep. Mirjam is maandelijks ‘live’ in de Campus om vragen van deelnemers te beantwoorden. En leden krijgen standaard korting in de webwinkel van MirjamMolenbeek.

Mirjam heeft als doel zoveel mogelijk mensen aan het breien te krijgen (met goede, duurzame materialen). Breien ontspant en onthaast en voor velen werkt het nog beter dan mindfulness. Breien verbindt. Het maakt dat je dagelijkse uitdagingen weer even in perspectief kunt plaatsen. Dingen die onze huidige maatschappij volgens Mirjam goed kan gebruiken. Met haar nieuwe ‘Brei(d) Je Kennis Uit’ video-reeks wil ze zoveel mogelijk mensen met plezier meer over breien leren.

Noot voor redactie

Kleine aanpassingen aan de tekst mogen gemaakt worden, voor grote aanpassingen graag overleg. Foto’s van mijn website mogen – uiteraard met bronvermelding- worden gebruikt.

Mirjam Molenbeek

Koppelstokstraat 148

2583 CH Den Haag (Scheveningen)

0651691463

info@mirjammolenbeek.nl

www.mirjammolenbeek.nl

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top