Breilessen en Brei Avonden terug van weggeweest

Vanwege corona stopten een aantal jaar geleden alle fysieke breilessen en brei avonden. De Online Breilessen en Online Brei Campus konden wel door blijven gaan, en dit groeide flink. Na corona kreeg ik veel vraag naar live breilessen en brei avonden. Maar inmiddels was ook de webwinkel – naast de online lessen – zodanig gegroeid, dat er voor live bijeenkomsten simpelweg geen tijd over bleef. Nu de webwinkel gesloten is, is dat anders en kan ik zeggen: welkom op de Offline Brei Campus! De breilessen en brei avonden zijn terug van weggeweest.

Breiles voor Beginners

In elk geval komen de breilessen voor beginners weer terug! In de Offline Brei Campus in mijn atelier aan de Koppelkstokstraat in Scheveningen Den Haag kun je vanaf maart 2023 weer live een cursus breien voor beginners volgen. Komen de data je niet uit, of werk je liever in je eigen tempo? Dan blijven de Online Breilessen voor Beginners uiteraard een heel goed alternatief. Ook super handig als je niet in de buurt woont.

Tijd voor Jezelf Brei Avonden

Naast de Breiles voor Beginners zullen er op de Offline Brei Campus ook Tijd voor Jezelf Brei Avonden worden georganiseerd. Ideaal als je al aan een breiproject bezig bent, maar er maar niet aan toe komt. Je weet hoe belangrijk breien voor je is na een drukke (werk)dag, maar toch blijf je thuis maar andere dingen doen dan je breiwerk oppakken. Met de Tijd voor Jezelf Brei Avonden automatiseer je het oppakken van je breiwerk (weer). Bovendien is het heel gezellig om met anderen te breien en ideeƫn uit te wisselen. En loop je vast met je breipatroon? Ik ben er om je verder te helpen!

Breien voor Gevorderden

Beheers je de basis skills van het breien al en is voldoende breitijd nemen voor jou geen probleem? Maar wil je nieuwe dingen leren zoals het breien van sokken, een top-down trui, lace breien, kabels breien en meer? Dat kun je leren via de Online Brei Campus. Wellicht dat enkele onderdelen ook op de Offline Campus weer eens op het programma komen. Maar voor nu start ik met de breilessen voor beginners en de Tijd voor Jezelf Brei Avonden.

Hopelijk mag ik je binnenkort verwelkomen in mijn atelier in Scheveningen en kan ik je Live zeggen: welkom op de Offline Brei Campus. Ik ben heel blij dat de breilessen en brei avonden weer terug zijn van weggeweest šŸ§¶

2 gedachten over “Breilessen en Brei Avonden terug van weggeweest”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *