Breivlog 45: Zomervakantie

Welkom bij MirjamMolenbeek ‘Breivlog 45: zomervakantie’. In deze vlog neem ik je mee op zomervakantie. Ik laat je zien wat ik aan het breien ben, en waar.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke acties. Bovendien zit mijn nieuwsbrief altijd vol brei-inspiratie!

‘Breivlog 45: zomervakantie’ reclame-vrij kijken? Word dan lid van de Online Brei Campus. Je vindt hier ook het ‘Basic Magic Loop Socks’ patroon, aan de hand waarvan ik alle sokken in deze vlog brei. Het breipatroon geeft aan hoe je in verschillende maten sokken breit (kids, small, medium en large) en hoe je een contrasterende boord, hiel en tenen breit. Het patroon is in het Engels, maar in de Campus vind je stap-voor-stap tutorials die je door het sokken breipatroon heen helpen. Zo kun je straks elk Engelstalig sokken patroon met gemak breien!

In deze zomervakantie bleven we in Nederland. Naast losse uitstapjes, waren we ook 10 dagen op een vakantiepark in Aalst (in Nederland, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant). Op de foto zie je hoe ik heerlijk brei bij Slot Loevestein.

In deze vakantie hebben mijn kids en ik heel erg veel plezier gehad van het creatief bezig zijn met onze journals, zoals je in breivlog 45 ziet. Omdat journals zich uitstekend lenen voor het bijhouden van al je handwerkprojecten, kocht ik een aantal leuke nieuwe journals in. Alle journals & notebooks vind je hier.

Vragen? Mail me op info@mirjammolenbeek.nl

Dankjewel weer voor het kijken! Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je binnenkort de vlog niet waarin ik je uitgebreid alle breiprojecten laat zien waaraan ik in de zomervakantie heb gewerkt.

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top