Breivlog 50: 3 keer feest 🥳

Welkom bij MirjamMolenbeek

Welkom bij MirjamMolenbeek breivlog 50, waarin het 3 keer feest is! Super leuk dat je de tijd neemt om mijn vlog te bekijken 🙏🧶

[Deze vlog reclame-vrij kijken? Dat kan via de Online Brei Campus]

Het is 3 keer feest in breivlog 50:

– mijn website was op 13 oktober 4 jaar online

– dit is vlog 50

– morgen word ik 41 en wordt mijn dochter 5

En wie jarig is trakteert, dus een leuke giveaway in deze feestelijke vlog! Daarnaast neem ik je, met mijn gezin, even mee naar de Ardennen; ik laat zien wat ik aan het breien (en haken) ben en wat ik (bijna) af heb. Daarnaast vertel ik over wat leuke nieuwe producten in de webshop (de Feestdagen komen eraan!), over fijne breiboeken. En ik laat zien welke boeken ik lees.

Hier vind je de pagina waar je gratis de lijst met Engelstalige breitermen (vertaald naar het Nederlands) kan opvragen:.

Alle projecten waaraan ik aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina.

Online Breilessen voor beginners en gevorderden.

Online Brei Campus voor wie meer wil leren breien dan de basis, Engelstalige patronen wil leren lezen, korting wil op alle producten in de webshop van MirjamMolenbeek, maandelijks ‘live’ vragen wil kunnen stellen en in een besloten Facebookgroep andere brei(st)ers wil leren kennen.

Wat ik lees/kijk/luister:

– Raynor Winn – De Wilde stilte

– Bette Westera

– Tiril en de Toverdrank (kinderboekenweekgeschenk 2021)

– Ann Patchett – Het Hollandse Huis

Dankjewel voor het kijken naar breivlog 50, en dat je 3 keer feest met me mee vierde! Een extra kans maken om de giveaway te winnen? Tag me in je Instragram stories, terwijl je mijn vlog aan het kijken bent.

Scroll naar boven