Breivlog 87 | MirjamMolenbeek | Brioche & Ontspannen Breien

Welkom bij MirjamMolenbeek breivlog 87: Brioche en Ontspannen Breien.

Ik klets graag weer met je over mijn breiprojecten. Ik begon o.a. aan een brioche breiproject voor de TechniekenKAL in de Campus. En ik deel graag gedachten met je over breien en ontspanning. Veel kijkplezier 🧶☕️🫖🍷 🧶

Mijn vlog is zonder reclames te bekijken via de Online Brei Campus.

Meer info over de dingen die ik noem

Op de hoogte blijven?

Alle projecten waaraan ik in MirjamMolenbeek breivlog 87 ‘Brioche en Ontspannen Breien’’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek vind je ook op InstagramPinterest , Facebook en LinkedIn

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar breivlog 87.

Bekijk ook vlog 1 tot en met 86 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Kun je nog niet breien en wil je testen of het iets voor je is? Volg dan mijn gratis mini-cursus ‘Breien, de Basis’.

Scroll naar boven