Breivlog 92 | Liefde Breien | Lancering nieuw Breipatroon

Welkom bij breivlog 92, waarin ik je uitnodig wat liefde te breien. Zie de lancering van een nieuw breipatroon dat je hiervoor kan gebruiken. Het Knit Some Love breipatroon vind je in de Online Brei Campus. Hier kun je het ook los aanschaffen. Een hartje breien: wat past er nou beter in deze tijd van het jaar? 💙

Nieuwsgierig naar het breipatroon? Scrol dan direct naar 51.27 (zie ook de tijdcodes hieronder).

Verder klets ik er in breivlog 92 ‘Liefde breien, lancering nieuw breipatroon’ weer lekker op los en laat ik natuurlijk zien wat ik aan het breien ben en wat ik af heb.

TIJDCODES

00:00 Introductie & Mededelingen

17:17 Wat brei ik

32:11 Wat heb ik af

51:27 Lancering nieuw breipatroon

Linkjes naar de dingen die ik noem:

Op de hoogte blijven?

Alle projecten waaraan ik in Breivlog 92 Liefde Breien | Lancering Nieuw Breipatroon aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek vind je ook op InstagramPinterest , Facebook en LinkedIn

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar Breivlog 92.

Bekijk ook vlog 1 tot en met 91 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Kun je nog niet breien en wil je testen of het iets voor je is? Volg dan mijn gratis mini-cursus ‘Breien, de Basis’.

Scroll naar boven