Een baby verwacht in de zomer: welke garens gebruik ik?

‘Een baby verwacht in de zomer: welke garens gebruik ik?’ Dat is de vraag die MirjamMolenbeek in deze video beantwoord. De video is onderdeel van de video-reeks Brei(d) Je Kennis Uit. Een reeks video’s waarin vragen van kijkers beantwoord worden. Doel van de video’s is om jou te helpen je kennis over breien uit te breiden.

Of je nou van de zomer zelf een kindje verwacht, of dat je een kleinkind mag verwelkomen: het is natuurlijk handig om te weten van welke garens je de baby kleertjes het beste kan breien.

De wol die ik in deze video laat zien en noem:

– Kremke Bebe Soft

Rico Merino Aran

Kremke Morning Salutation Vegan

Bc Garn Bio Balance

Als je op de garens klikt, zie je ook een overzicht met aanbevolen breipatronen bij de garens. Daar zitten ook leuke breipatronen tussen voor baby’s!

Een leuk babydeken om te breien vind je in dit breipakket.

Ik schreef ook eerder een blog met een gratis breipatroon voor een babymutsje. Je vindt het hier.

Hopelijk heb je iets aan het antwoord op de vraag: ‘Een baby verwacht in de zomer: welke garens gebruik ik?’ Deel je in een reactie welk patroon je gaat breien en met welk garen? Daarmee inspireer je anderen ook weer.

In deze video draag ik de Treysta trui. Details vind je op mijn Ravelry Project Pagina.

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

De complete afspeellijst met alle Brei(d) Je Kennis Uit video’s vind je hier: https://bit.ly/3nRSZ60

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top