Herfst Bucket List Breien

De herfst is mijn favoriete seizoen. Na het succes van #waarbreijijdezezomer (check deze # op Instagram), dat we op zondag 11 september afsloten met een geweldig gezellige brei picknick, kan een herfst editie natuurlijk niet ontbreken. En daarvoor maakte ik een Herfst Bucket List voor Breien!

Breipicknick Scheveningen ter afsluiting #waarbreijijdezezomer

Wat is het idee? Je hebt de hele herfst (21 september-20 december) om de herfst bucket list voor breien te voltooien. Je kan de bucket list printen en telkens als je een bepaald onderdeel hebt uitgevoerd, kun je dat vakje afvinken. Neem jij voldoende tijd voor jezelf om deze fijne, herfstige dingen uit te voeren?

Zit je op Instagram, dan is het super leuk als je een foto maakt wanneer je een bepaald onderdeel van de bucket list aan het uitvoeren bent. Deel je foto met #mmherfstbucketlist en tag mij (@mirjammolenbeek.nl). Zo kunnen we elkaar inspireren en genieten van elkaars herfstige plaatsjes!

De komende weken zal ik via mijn nieuwsbrief veel tips delen, gerelateerd aan de Herfst Bucket List Breien. Zo zal ik tips geven voor het breien van herfst (of Halloween) accessoires, meer vertellen over #socktober, fijne breipatronen voor winterse mutsen delen en heel veel meer. Zorg er dus voor dat je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief: zo mis je niks leuks. En uiteraard besteed ik in mijn vlogs ook de nodige aandacht aan #mmherfstbucketlist.

Klik op onderstaande afbeelding om de bucket list te openen en te printen. Gebruik de afbeelding ook gerust op je social media kanalen. Brei je mee de herfst door?

mmherfstbucketlist
Scroll naar boven