Hoeveel Silky Kid Mohair heb je nodig?

Ik kreeg deze week weer een leuke breivraag binnen: ‘Hoeveel Silky Kid Mohair heb je nodig als je het mee wil breien met een andere draad?’

Je wil graag een project breien, zoals een trui. Er wordt een bepaald wolletje of garen aangeraden, maar jij wil een draad Silky Kid Mohair mee breien. Om het lekker ‘fluffy’ en warm te maken. Hoe bepaal je dan hoeveel van de Silky Kid Mohair (of een 100% mohair) je nodig hebt? Ik leg het uit in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

De producten die ik in deze video laat zien/ noem:

  • Kremke Silky Kid vind je hier
  • Hamelton Tweed 1 vind je hier

Meer informatie:

  • Het blog over het hoe en waarom van het breien van een proeflapje, vind je hier
  • Ik noem de Flax trui van TinCanKnits. Stap-voor-stap video-tutorials om deze trui te breien vind je in de Online Brei Campus. Het is een Engelstalig patroon, maar geen probleem als je je daar (nog) geen raad mee weet, want ik help je er helemaal doorheen.
  • Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier
  • Volg MirjamMolenbeek ook op Instagram

Wat ik draag in deze video:

In deze video draag ik de Madewell Cardigan. Details vind je op mijn Ravelry Project Pagina: https://www.ravelry.com/projects/mirjammolenbeek

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je wat gehad aan het antwoord op de vraag ‘Hoeveel Silky Kid Mohair heb je nodig als je het mee wil breien met een andere draad?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top