MirjamMolenbeek | Breivlog 82 | Bezoek aan Cumbria – Lake District

Welkom bij MirjamMolenbeek Breivlog 82. De vlog waarin ik je mee neem tijdens ons bezoek aan Cumbria en het Lake District (Engeland). Hou je van de verhalen van Beatrix Potter? Dan zal je deze vlog extra bijzonder vinden!

Wist je dat je al mijn vlogs reclame-vrij kan kijken via de Online Brei campus? De sjaal die ik op de foto om hem – The Anchor Shawl – vind je ook in de Campus. Het breipatroon kan je hier ook los kopen.

Ik klets natuurlijk ook weer over wat ik aan het breien ben. Veel kijkplezier 🧶☕️🫖🍷 🧶

Welke onderdelen vind je waar in MirjamMolenbeek Breivlog 82 | Bezoek aan Cumbria en Lake Dirstrict :

00:00 Introductie

09:31 Wat heb ik af?

15:11 Wat brei ik?

25:36 Op pad (Cumbria – Lake Disctrict, Engeland)

Meer info over de dingen die ik noem:

Op de hoogte blijven?

Alle projecten waaraan ik in MirjamMolenbeek breivlog 82 ‘Bezoek aan Cumbria en Lake District’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek vind je ook op InstagramPinterest , Facebook en LinkedIn

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar breivlog 81.

Bekijk ook vlog 1 tot en met 81 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Kun je nog niet breien en wil je testen of het iets voor je is? Volg dan mijn gratis mini-cursus ‘Breien, de Basis’.

Scroll naar boven