MirjamMolenbeek tijdens de zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize MirjamMolenbeek: een periode van meer rust, veel genieten van gezinstijd, lekker lezen en heeeeel veel breien ☀️

Hieronder lees je hoe de zomermaanden er bij MirjamMolenbeek uit zien. Zo weet je wat je kan verwachten als je een bestelling in mijn webwinkel plaatst, of wanneer je Online Breilessen voor Beginners boekt of lid wordt van de Online Brei Campus.

Webwinkel

  • Webwinkel: de gehele zomer worden bestellingen, zoals gewoonlijk, binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Uitzondering: van 8 t/m 18 juli en 12 t/m 22 augustus worden er geen breipakketten en (digitale) cadeaubonnen verzonden. Plaats je die dagen een bestelling met een breipakket, dan versturen we die weer vanaf 19 juli/ 22 augustus

Let op: sinds kort werkt Alie voor team MirjamMolenbeek. Zij zal in mijn afwezigheid bestellingen oppakken. Wanneer zij ergens niet uit komt, zal je bestelling blijven liggen tot ik terug ben van vakantie. Graag hiervoor je begrip.

Online Breilessen en Online Brei Campus

  • Aanmelden voor Online Breilessen voor Beginners en voor de Online Brei Campus kan gewoon op elk moment. Let wel op: van 8 t/m 18 juli en van 12 t/m 22 augustus kunnen de Breipakketten voor de Beginners niet verzonden worden. Boek je je lessen in die week, dan wordt je pakket vanaf 19 juli / 22 augustus naar je verzonden.

Open Atelier en Afhalen bestellingen

  • In juli en augustus is er geen Open Atelier en kunnen er geen bestellingen worden afgehaald (die optie kun je dan ook niet aanvinken).
  • Wel kun je ervoor kiezen om een bestelling af te halen aan mijn kraam op de Knit en Knot Beurs op 8 en 9 augustus. Die optie kun je tot en met 2 augustus aanvinken (dan heb ik voldoende tijd om je bestelling in te pakken en in te laden 😀) Uiteraard kun je deze 2 dagen ook ‘live’ komen shoppen; een groot deel van mijn assortiment heb ik dan bij me.

Mails

  • Mail via support@mirjammolenbeek.nl (voor technische vragen over de Online Breilessen en Campus) wordt de gehele zomer met regelmaat beantwoord. Mail via info@mirjammolenbeek.nl wordt tussen 8 en 18 juli en tussen 12 en 22 augustus niet beantwoord. Daarbuiten krijg je, zoals gewoonlijk, binnen 3 werkdagen antwoord.

Ik wens je een hele fijne zomervakantie!

Mirjam

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top