Monogaam Breien: Festival Sweater

In vlog 63 beken ik dat ik monogaam aan het breien ben aan de Festival Sweater van PetiteKnit 😜 Ik kan gewoon niet stoppen, en heb al mijn andere breiprojecten even laten liggen. Ik brei de trui in Kremke Bebe Soft Wash, wat echt een heerlijke merino wol is!

Vertel vertel ik nog van alles over de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf (zo kun je de Online Breilessen voor Beginners tegenwoordig direct starten – en kun je de Gevorderden Lessen via de Campus volgen. Het breipakket dat je eerder thuis kreeg bij de Gevorderden Lessen, kun je hier nu los bestellen), over wat ik verder brei (niet zoveel dus) en over de boeken die ik lees.

Verder vertel ik ook over de Sailing&Knitting Tour bij Rebel With a Twist: een echte aanrader!

Meer info over de dingen die ik noem:

De boeken die ik lees:

De breiboeken die ik noem vind je allemaal hier.

📚 Schaduwstad

📚 De Geheimen van de Kostschool *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven:

Alle projecten waaraan ik in vlog 63 ‘Monogaam Breien: Festival Sweater’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar vlog 63 ‘Monogaam Breien: Festival Sweater!

Bekijk ook vlog 1 tot en met 62 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top