Monogaam Breien: Festival Sweater

In vlog 63 beken ik dat ik monogaam aan het breien ben aan de Festival Sweater van PetiteKnit 😜 Ik kan gewoon niet stoppen, en heb al mijn andere breiprojecten even laten liggen. Ik brei de trui in Kremke Bebe Soft Wash, wat echt een heerlijke merino wol is!

Vertel vertel ik nog van alles over de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf (zo kun je de Online Breilessen voor Beginners tegenwoordig direct starten – en kun je de Gevorderden Lessen via de Campus volgen. Het breipakket dat je eerder thuis kreeg bij de Gevorderden Lessen, kun je hier nu los bestellen), over wat ik verder brei (niet zoveel dus) en over de boeken die ik lees.

Verder vertel ik ook over de Sailing&Knitting Tour bij Rebel With a Twist: een echte aanrader!

Meer info over de dingen die ik noem:

De boeken die ik lees:

De breiboeken die ik noem vind je allemaal hier.

📚 Schaduwstad

📚 De Geheimen van de Kostschool *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven:

Alle projecten waaraan ik in vlog 63 ‘Monogaam Breien: Festival Sweater’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar vlog 63 ‘Monogaam Breien: Festival Sweater!

Bekijk ook vlog 1 tot en met 62 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top