Live workshops & evenementen

Mirjam Molenbeek organiseert regelmatig workshops of brei-gerelateerde evenementen op locatie. Bekijk hieronder de workshops en evenementen die zijn gepland.

Tijd Voor Jezelf Brei Avonden

Start: Dinsdag 4 april
tijdvoorjezelfbreiavonden

Je kan breien. Je hebt een breipatroon en materialen klaar liggen, of bent zelfs al aan een breiproject begonnen. En je weet heel goed hoeveel breien je oplevert na een drukke dag. Toch plof je uiteindelijk weer zonder breiproject op de bank of maak je nog even dat ene werkdingetje af. Aan breien kom je in elk geval weer niet toe… Bovendien zou je het wel eens gezellig vinden om met anderen samen te breien, want in jouw omgeving breit niemand en er wordt op brei-gebied weinig georganiseerd bij jou in de buurt. Herkenbaar? Dan zijn de Tijd voor Jezelf Brei Avonden echt iets voor jou!

Live Breidag

13 mei, van 10:00-16:30 uur
breienisgeenextraatje

Speciaal voor de leden van de Online Brei Campus wordt een Live Breidag georganiseerd in het atelier van MirjamMolenbeek. Op die dag kan je kennis maken met andere Campus-leden. Je neemt je breiproject mee om lekker aan te breien, we maken een wandeling door de duinen en over het strand, er zal een loterij plaats vinden met mooie prijzen (niemand gaat met lege handen naar huis!) .

 

Campus-leden hebben per mail alle info over aanmelding ontvangen en kunnen deze info terug vinden in de Campus.

 

Ben jij nog geen lid van de Online Brei Campus en wil je dat graag worden, zodat je ook bij de Live Breidag aanwezig kunt zijn? Klik op de knop hieronder om lid te worden van de Online Brei Campus.

Let op, de Live Breidag is niet kosteloos. Om bij deze dag inclusief lunch, drankjes en hapjes aanwezig te zijn, betaal je € 70.

Scroll naar boven