Ook Den Haag doet mee aan ‘World Wide Knit in Public Day’ op zaterdag 8 juni (persbericht)

‘Better living through stitching together’, zo luidt de ondertitel van het wereldwijde evenement ‘World Wide Knit in Public Day’. Op zaterdag 8 juni komen over de hele wereld brei(st)ers samen om te breien. Met als doel: zo veel mogelijk mensen laten zien hoe fijn het is om te breien, en helemaal om dat met elkaar te doen. Ook Hagenaars kunnen dit jaar in hun eigen stad deelnemen aan dit evenement!

Mirjam Molenbeek runt een brei-atelier in Scheveningen en geeft daar breiles, en ook op verschillende locaties in Den Haag. Op zaterdag 8 juni organiseert zij tussen 15.00 en 17.30 een WWKIP-dag op het terras van Greens in the Park, in het Westbroekpark (Kapelweg 18). Bij slecht weer is de locatie binnen beschikbaar. 

Is breien niet suf en alleen voor in de winter? Daar is Mirjam het totaal niet mee eens! Breien is juist nu helemaal terug van weggeweest. Omdat het de ontspanning biedt die in onze drukke maatschappij hard nodig is! We leven in een tijd waarin steeds meer mensen zich afvragen ‘hoe kan ik wat minder tijd op mijn mobiel of Ipad doorbrengen?’ Breien biedt een passend antwoord: je kan je breiwerk overal mee naartoe nemen, kunt het erbij pakken terwijl je kids spelen in een speeltuin of wanneer je een lange (trein)reis maakt. Net als met je mobiel, maar dan is dit rustgevender. En juist de lente en zomer bieden enorm veel mogelijkheden om lange avonden (samen met anderen) buiten te breien! Aan kledingstukken die je in de zomer aan kan, maar ook om je herfst- / wintergarderobe vast aan te vullen. Duurzame kleding maken: helemaal van deze tijd!

Tijdens de WWKIP-dag zijn ook partner en kinderen meer dan welkom! Greens in the Park grenst aan de speeltuin van het Westbroekpark. Dus pak je breiwerk (haken mag ook!) en sluit gezellig aan op 8 juni! Wil je eens ervaren of breien iets voor je is? Ook dan nodigt Mirjam je van harte uit om te komen! Alle info vind je op www.mirjammolenbeek.nl.

Meer info en inschrijven voor degenen die aanwezig willen zijn bij dit evenement.

Noot voor redactie

Kleine aanpassingen aan de tekst mogen gemaakt worden, voor grote aanpassingen graag overleg. Foto’s van mijn website mogen – uiteraard met bronvermelding- worden gebruikt.

Mirjam Molenbeek

Van Brederodestraat 103

2581 TD Den Haag

0651691463

info@mirjammolenbeek.nl

www.mirjammolenbeek.nl

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top