Q&A oktober: jullie vragen beantwoord

In mijn eerste Q&A video, van oktober 2021, worden jullie vragen beantwoord.

Op Instagram vroeg ik in mijn stories of jullie vragen zouden hebben voor een Q&A video. Ook op mijn YouTube kanaal deed ik een oproep. En in korte tijd had ik tien vragen binnen, die ik in deze video beantwoord.

Op de volgende vragen kun je in deze video een antwoord vinden:

1. Hoe ben je begonnen aan deze droombaan? Erg leuke vraag om deze maand te beantwoorden, want op 13 oktober is mijn website 4 jaar online. Dit was het eerste blog.

2. Hoe voorkom je dat een sok rondom de hiel/wreef te strak zit?

3. Kan ik een ladder die met magic loop breien is ontstaan, achteraf nog verminderen?

4. Heb je er weleens over nagedacht om een breiweekend te organiseren?

5. Hoe zit het nou met ‘positive ease’ in een patroon? Welke maat moet ik nou breien?

6. Heb je een luisterboekentip en wat is je favoriete wolletje op dit moment?

7. Wat is je favoriete breiwerk?

8. Hoe kan je aan een draad zien welke dikte die heeft en met welke naald je dus (ongeveer) moet breien?

9. Kan je het glittergaren ook gebruiken in een sok?

10. Heb je nog plannen om handgeverfde garens te verkopen? Klopt het dat de dikte voor de Flax (worsted/aran) lastiger te vinden is in handgeverfde wol dan een sokkenwol/fingering weight dikte?

Dankjewel voor het kijken naar mijn Q&A van oktober. Ik zal snel weer een Q&A video maken. Heb je een vraag? Hou dan op Instagram mijn stories in de gaten of kijk uit naar een oproep op mijn YouTube kanaal. Je vraag mailen mag ook (info@mirjammolenbeek.nl). Zet dan in de onderwerpsregel ‘vraag voor Q&A’.

Scroll naar boven