Vlog 53: we springen het jaar uit

In vlog 53 springen we het jaar uit! Dit is alweer de laatste #breivlog van 2021. Waarin ik je uiteraard laat zien wat ik aan het #breien ben (een speciaal brei project voor in de kerstvakantie) èn waarin ik je een kijkje geef achter de schermen. Hoe combineer je een eigen bedrijf met een gezin? Zeker als je kids plots weer een weekje extra thuis zijn 🙈😅

[Vlog 53 reclame-vrij kijken? Dat kan via de Online Brei Campus]

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via deze PayPal link (kies optie ‘overmaken’).

Of via mijn Ko-Fi pagina

Meer van MirjamMolenbeek

Alle projecten waaraan ik aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Online Breilessen

Online Brei Campus

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek Ravelry Groep

Muziek: Epidemic Sound. Een maand gratis Epidemic Sound uitproberen? Volg dan deze link*

* affiliate linkje

Dankjewel voor het kijken naar vlog 53!

Van harte welkom op mirjammolenbeek.nl!

Van 12 tot en met 22 augustus ben ik met vakantie en gelden er wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege eerdere familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top