Vlog 57: breien is niet zomaar een hobby

Welkom bij vlog 57: breien is niet zomaar een hobby. De vlog waarin ik aanhaal waarom ik denk dat breien veel meer is dan alleen een (hele fijne) hobby. En waarin ik de winnaar van de cadeaubon (zie vlog 56) bekend maak.

[Deze vlog reclame-vrij kijken? Dat kan via de Online Brei Campus]

Ik laat je verder zien wat ik aan het breien ben: de Birch Pullover van Andrea Mowry in Erika Knight Wool Local. De Coffee and Cable Sock van @lunasterknit (het patroon vind je in de Online Brei Campus). Verder zie je wat er nieuw is in de online winkel. Wat er offline en online allemaal voor leuke dingen gaan gebeuren. En natuurlijk sluit ik af met de boeken die ik aan het lezen ben.

Veel kijkplezier! Dankjewel voor het kijken. Vergeet niet op dat duimpje omhoog te klikken en om je te abonneren op mijn kanaal.

Meer info over dingen die ik noem:

  • Breipaketten
  • Magic Loop sokken breien: tutorials voor het leren breien van magic loop sokken vind je in de Online Brei Campus. Je hebt daar ook gratis toegang tot het Basic Magic Loop Socks sokken breipatroon
  • Blog met breipatronen voor het voorjaar van 2022
  • Alle projecten waaraan ik aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina
  • Schrijf je in op mijn nieuwsbrief als je van alle offline evenementen op de hoogte wil blijven

Wat ik lees:

Appels vallen niet *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Mijn YouTube kanaal ondersteunen

Dankjewel voor het kijken naar vlog 57: breien is niet zomaar een hobby.

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’): https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Maar een duimpje omhoog, je abonneren op mijn kanaal, een leuke opmerking onder de video en/of het delen van mijn kanaal met anderen is ook al hele fijne steun!

Scroll naar boven