Vlog 57: breien is niet zomaar een hobby

Welkom bij vlog 57. De vlog waarin ik aanhaal waarom ik denk dat breien niet ‘zomaar’ een hobby is. En waarin ik de winnaar van de cadeaubon (zie vlog 56) bekend maak.

[Deze vlog reclame-vrij kijken? Dat kan via de Online Brei Campus]

Ik laat je verder zien wat ik aan het breien ben. Wat er nieuw is in de online winkel. Wat er offline en online allemaal voor leuke dingen gaan gebeuren. En natuurlijk sluit ik af met de boeken die ik aan het lezen ben.

Veel kijkplezier! Dankjewel voor het kijken. Vergeet niet op dat duimpje omhoog te klikken en om je te abonneren op mijn kanaal.

Meer info over dingen die ik noem:

Wat ik lees:

Appels vallen niet *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Mijn YouTube kanaal ondersteunen

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’): https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Maar een duimpje omhoog, je abonneren op mijn kanaal, een leuke opmerking onder de video en/of het delen van mijn kanaal met anderen is ook al hele fijne steun!

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top