Vlog 58: herstellen van corona

Welkom bij vlog 58: herstellen van corona.

De afgelopen weken waarde het corona virus rond in huize Molenbeek. Vanwege het herstellen daarvan, heeft vlog 58 wat langer op zich laten wachten dan gepland. Maar hier dan alsnog!

Tijdens het herstellen van corona heb ik lekker veel kunnen breien. Ik heb dus een breiproject af (zomer trui), ben verder gegaan aan lopende brei-projecten, heb scrappy socks op de pennen gezet èn…. voor het eenjarig bestaan van de Online Brei Campus ben ik me gaan verdiepen in ‘steeken’! En natuurlijk sluit ik af met de boeken die ik aan het lezen ben.

[Deze vlog reclame-vrij kijken? Dat kan via de Online Brei Campus. Tot en met 30 april 2022 geldt de aanbiedingsprijs nog voor een abonnement – ook als je voor die tijd je cadeau-abonnement besteld en pas in mei in laat gaan. Leuk idee voor moederdag!]

Veel kijkplezier! Dankjewel voor het kijken. Vergeet niet op dat duimpje omhoog te klikken en om je te abonneren op mijn kanaal.

Meer info over de dingen die ik noem

  • Leonie Ravelry Project Pagina: vind hier mijn aantekeningen over de Leonie die ik breide, inclusief omschriving van de hoeveelheid linnen die je voor welke maat nodig hebt
  • Birch Pullover
  • BcGarn Lino
  • Kremke Stellaris
  • Boeken en tijdschriften waar je o.a. Contrasts, Strands of Joy, Stripes en de pre-order voor Laine Issue 14 vindt

Wat ik lees

Appels vallen niet: *

Jonge vrouw in blauw bij avondlicht *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Mijn YouTube kanaal ondersteunen

Dankjewel voor het kijken naar Vlog 58: herstellen van corona.

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Je abonneren, een ‘like’ geven en commentaar achter laten helpt al heel veel!

Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’):

https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL

Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Dankjewel voor je support! Dankzij jou kan ik mijn vlogs blijven maken en zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat de voordelen van breien zijn. Op naar vrede op de wereldbol ☺️

Scroll naar boven