Vlog 60: Mei Feestmaand

Welkom bij Vlog 60: Mei Feestmaand! De vlog waarin ik uiteraard vertel waaraan ik aan het breien ben (o.a. gestart met het Florencia zomer truitje uit Laine Magzine 14) en welke brei projecten ik af heb. Waarbij ik een rondleiding geef in de Online Brei Campus. Waarin ik een abonnement op de Campus weg geef! Waarin ik vertel over prachtige nieuwe boeken en wolletjes die binnen zijn in de webwinkel. Over kortingsacties, o.a. op alles in de categorie Sokken Breien. En waarin ik vertel over de boeken die ik lees.

Mei is Feestmaand bij MirjamMolenbeek: de Online Breilessen en de Online Brei Campus bestaan een jaar in hun huidige vorm! En dat gaat gepaard met heel veel leuke acties. Het complete feestprogramma vind je hier. Alle kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Veel kijkplezier! Dankjewel voor het kijken. Vergeet niet op dat duimpje omhoog te klikken en om je te abonneren op mijn kanaal.

Meer info over de dingen die ik noem

Blog breipatroon beenwarmers

Campside en Wool & Honey breipakketten

Laine 14

BcGarn Bio Balance

Manos del Uruguay

Opal wol

Boeken

Wat ik lees

als de hemel genoeg ruimte heeft *

– Ik wou dat ik een vogel was *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven

Alle projecten waaraan ik aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Mijn YouTube kanaal ondersteunen

Dankjewel voor het kijken naar Vlog 60: Mei Feestmaand

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Je abonneren, een ‘like’ geven en commentaar achter laten helpt al heel veel!

Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’):

https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL

Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Dankjewel voor je support! Dankzij jou kan ik mijn vlogs blijven maken en zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat de voordelen van breien zijn. Op naar vrede op de wereldbol ☺️

Scroll naar boven