Vlog 62: Knopen doorhakken

Welkom bij vlog 62: Knopen doorhakken.

In deze vlog neem ik je weer eens een weekje mee achter de schermen! Je ziet aan welke projecten ik aan het breien ben (ik had opzetteritus en zette de Festival Sweater van Petite Knit op en de Rye Light sokken van TinCanKnits) en welk project ik af heb (scrappy socks). Je mag mee naar het Amare in Den Haag, naar de speeltuin, naar Vegane Glorie èn naar Rotterdam! En ik hak een aantal knopen door: eentje wat betreft een breiproject en eentje wat betreft mijn bedrijf.

Leren breien? Volg mijn Online Breilessen voor Beginners

Je breiskills uitbreiden? Word dan lid van de Online Brei Campus. Daar vind je een enorme hoeveelheid aan tutorials voor enigszins gevorderden en gevorderden brei-liefhebbers.

Meer info over de dingen die ik noem

Op de hoogte blijven

Alle projecten waaraan ik in vlog 62 ‘Knopen Doorhakken’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Mijn YouTube Kanaal ondersteunen

Dankjewel voor het kijken naar Vlog 62: Knopen doorhakken

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Je abonneren, een ‘like’ geven en commentaar achter laten helpt al heel veel!

Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’):

https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL

Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Dankjewel voor je support! Dankzij jou kan ik mijn vlogs blijven maken en zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat de voordelen van breien zijn. Op naar vrede op de wereldbol ☺️

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top