Vlog 64: sokken breien en zomer projecten

Welkom bij Vlog 64!: ‘sokken breien en zomer projecten’.

In deze vlog laat ik zien dat de Festival Sweater bijna af is. Ik vertel over de sokken die ik brei èn laat wat stukjes zien uit de ‘live’ met @lunasterknit in de Online Brei Campus (waarin we 1 uur en 45 minuten hebben gepraat over het breien en ontwerpen van sokken). Ik laat mijn gedachten gaan over welke breiprojecten ik deze zomer op de pennen zal hebben, geef 2 kaartjes weg voor de Knit&Knot beurs. En uiteraard bespreek ik de boeken die ik lees.

Aanpassingen MirjamMolenbeek tijdens de zomer

**Kans maken op 2 tickets voor de Knit en Knot beurs (8 en 9 augustus) kan tot en met 19 juli 2022, 23.59 uur. In vlog 64 ‘sokken breien en zomer projecten’ hoor je wat je moet doen om kans te maken.**

Meer info over de dingen die ik noem:

De boeken die ik bespreek

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven

Alle projecten waaraan ik in vlog 63 ‘Monogaam Breien: Festival Sweater’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Verder kijken

Dankjewel voor het kijken naar vlog 64 ‘Sokken breien en zomer projecten’

Bekijk ook vlog 1 tot en met 63 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top