Vlog 66: We breien ons erdoorheen

Welkom bij vlog 66: we breien ons erdoorheen.

Deze zomer verliep iets anders dan gepland. ‘Life is what happens while you’re busy making other plans’, zong John Lennon ons al eens. Maar ook al loopt het leven anders: we breien ons er wel doorheen.

In deze podcast over breien laat ik zien wat ik af gebreid heb (o.a. een newborn Flax Sweater naar een patroon van TincanKnits en mijn Rye Light Socks van dezelfde ontwerpers), wat ik aan het breien ben (toe up sokken, top down sokken en Memories Blanket oftewel restjesdeken, geheim project) en wat voor nieuwe dingen MirjamMolenbeek in petto heeft. En dit wil je niet missen, want: ik deel meer info over mijn jaarlijks terugkerende Advent Ontwerp en bijbehorende Advent Pakketten. Ik neem je mee naar het Sauerland. Vertel over een prachtig boek dat ik aan het lezen ben. Veel kijkplezier, hopelijk is het een fijn momentje voor jezelf.

Meer info over de dingen die ik noem:

De boeken die ik bespreek:

  • šŸ“š Perzik bloesem lente: https://bit.ly/3ycYzV6 *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven?

Alle projecten waaraan ik in vlog 66 ‘We breien ons erdoorheen’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Verder kijken

Dankjewel voor het kijken naar vlog 66.

Bekijk ook vlog 1 tot en met 65 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Kun je nog niet breien en wil je testen of het iets voor je is? Volg dan mijn gratis mini-cursus ‘Breien, de Basis’.

Scroll naar boven