Vlog 70: Mysteries Breien

Welkom bij vlog 70: ‘Mysteries Breien’.

In deze breivlog vertel ik over de mysteries die ik aan het breien ben. En ik beantwoord een kijkersvraag: wat is eigenlijk een KAL (Knit ALong)? Verder geef ik een kleine sneak peek van de Advent Pakketten, neem ik je mee naar het strand van Scheveningen en bespreek ik het boek dat ik aan het lezen ben. Ook vertel ik meer over een heel bekende kinderboeken auteur die we in het kader van de Kinderboekenweek bezochten bij boekhandel Paagman!

Veel kijkplezier, hopelijk maak je er een heerlijk momentje voor jezelf van. Om bij te tanken na een drukke dag. Of juist om op te laden voordat een drukke week begint.

Meer info over de dingen die ik noem:

De boeken die ik bespreek:

  • 📚 Zeg maar Agaath: https://bit.ly/3Rx3IPu *
  • 📚 De Waanzinnige Boomhut: https://bit.ly/3MLGCE3 *

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven?

Alle projecten waaraan ik in vlog 70 ‘Mysteries Breien’ aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Verder kijken:

Dankjewel voor het kijken naar vlog 70.

Bekijk ook vlog 1 tot en met 69 hier.

Of poets je kennis op met de ‘Brei(d) Je Kennis Uit‘ reeks.

Kun je nog niet breien en wil je testen of het iets voor je is? Volg dan mijn gratis mini-cursus ‘Breien, de Basis’.

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top