Vlog 61: Waarom breien in de zomer super slim is

Welkom bij Vlog 61! De vlog waarin ik vertel waarom breien in de zomer super slim is om te doen. Waarin ik uiteraard vertel wat ik aan het breien ben, wie de winnaar is van een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus, welke wolletjes uit mijn webwinkel nu in de aanbieding zijn – en waarom. Ook laat ik in de vlog een aantal prijzen zien die je kan winnen tijdens de Online Bingo op 1 juni! Uiteraard bespreek ik aan het einde ook nog de boeken die ik lees.

Mei is Feestmaand bij MirjamMolenbeek: de Online Breilessen en de Online Brei Campus bestaan een jaar in hun huidige vorm! En dat gaat gepaard met heel veel leuke acties. Het complete feestprogramma vind je hier. Alle kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Veel kijkplezier! Dankjewel voor het kijken. Hopelijk zie jij nu ook in waarom breien in de zomer super slim is 😎 Vergeet niet op dat duimpje omhoog te klikken en om je te abonneren op mijn kanaal.

Meer info over de dingen die ik noem

Wat ik lees

* affiliate linkjes (ik verdien een heel klein percentage als je via deze linkjes bestelt, zonder dat het jou iets extra kost)

Op de hoogte blijven

Alle projecten waaraan ik aan het breien ben – en die ik af heb- , inclusief details over wol en eventuele aanpassingen, vind je op mijn Ravelry project pagina

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

MirjamMolenbeek op Instagram

MirjamMolenbeek op Pinterest

Mijn YouTube kanaal ondersteunen

Dankjewel voor het kijken naar Vlog 61: Waarom breien in de zomer super slim is

Blij met mijn kanaal? Jouw hulp is welkom, zodat dit kanaal in de lucht kan blijven! Je abonneren, een ‘like’ geven en commentaar achter laten helpt al heel veel!

Een kleine bijdrage aan de vlog doneren? Dat kan via (kies optie ‘overmaken’):

https://paypal.me/MirjamMolenbeekNL

Of via mijn Ko-Fi pagina: https://ko-fi.com/mirjammolenbeek

Dankjewel voor je support! Dankzij jou kan ik mijn vlogs blijven maken en zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat de voordelen van breien zijn. Op naar vrede op de wereldbol ☺️

Scroll naar boven