Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd?

Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd? Vandaag een wat algemenere vraag over mijn online breilessen – en het ontstaan daarvaan. Ik geef antwoord op deze leuke vraag in weer een nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Meer over mijn verhaal, het ontstaan van mijn bedrijf MirjamMolenbeek en de online lessen en campus, lees je hier.

Wat ik draag in deze video:

In deze video draag ik de Wool&Honey trui van Andrea Mowry. Details vind je op mijn Ravelry Project Pagina. Breipakketten voor deze prachtige trui vind je hier.

Meer informatie:

  • De gratis video over het gebruik van breinaalden (en welke invloed de keuze van een breinaald heeft op je breiplezier) kun je hier aanvragen.
  • Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier: https://www.mirjammolenbeek.nl/category/breid-je-kennis-uit/
  • Volg MirjamMolenbeek ook op Instagram.

Jouw vraag insturen

Hopelijk vond je het leuk om het antwoord op de vraag ‘Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd’ te horen.

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top