Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd?

Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd? Vandaag een wat algemenere vraag over mijn online breilessen – en het ontstaan daarvaan. Ik geef antwoord op deze leuke vraag in weer een nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Meer over mijn verhaal, het ontstaan van mijn bedrijf MirjamMolenbeek en de online lessen en campus, lees je hier.

Wat ik draag in deze video:

In deze video draag ik de Wool&Honey trui van Andrea Mowry. Details vind je op mijn Ravelry Project Pagina. Breipakketten voor deze prachtige trui vind je hier.

Meer informatie:

  • De gratis video over het gebruik van breinaalden (en welke invloed de keuze van een breinaald heeft op je breiplezier) kun je hier aanvragen.
  • Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier: https://www.mirjammolenbeek.nl/category/breid-je-kennis-uit/
  • Volg MirjamMolenbeek ook op Instagram.

Jouw vraag insturen

Hopelijk vond je het leuk om het antwoord op de vraag ‘Zijn de Online Breilessen ontstaan door de lockdowns / corona-tijd’ te horen.

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Van harte welkom op mirjammolenbeek.nl!

Van 12 tot en met 22 augustus ben ik met vakantie en gelden er wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege eerdere familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top