Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: juni 2022

Identiteit van de ondernemer

Mirjam Molenbeek, gevestigd op:
Koppelstokstraat 148
2583 CH Den Haag

E-mail: info@mirjammolenbeek.nl

KvK: 74369148
Btw: NL002026736B08

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.

Door het plaatsen van een bestelling/boeken van online breilessen/ lidmaatschap van de Online Brei Campus, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met MirjamMolenbeek zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

MirjamMolenbeek behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro's, exclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven). Alle prijzen zijn inclusief 21% of 9% BTW.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van MirjamMolenbeek een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres.

Bestellen kan wanneer je een adres in de BeNeLux of Duitsland hebt. Neem contact op via info@mirjammolenbeek.nl als je een bestelling wilt plaatsen vanuit een ander land.

Betalen

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Betaling geschiedt via bankoverschrijving, Ideal, Paypal, Apple Pay, Bancontact, KBC/CBC of Creditcard. Voor lidmaatschap van de Online Brei Campus geschiedt betaling via een automatische SEPA incasso. De automatische incasso loopt tot wederopzegging van het lidmaatschap van de Campus.

Levertijd

Zodra de betaling door MirjamMolenbeek ontvangen is, zal ik zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Een item wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, dan stellen wij hiervan uiterlijk binnen twee werkdagen op de hoogte per e- mail; uiteraard wordt - in overleg - een alternatief artikel opgestuurd, of wordt het door u betaalde bedrag terug gestort.

Patronen en videolinks zijn direct te downloaden na betaling.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Actuele verzendkosten vind je hier. Let goed op bij welke je producten je voor 'brievenbuspakje' kan kiezen. Je bestelling kan niet in behandeling worden genomen wanneer je bij andere producten dat de genoemde voor 'brievenbuspakje' kiest.

Uiteraard betaal je geen verzendkosten wanneer je de keuze hebt gemaakt je bestelling af te halen bij MirjamMolenbeek, of wanneer je een PDF-file of videolink hebt aangeschaft. Ook Online Breilessen en een lidmaatschap op de Online Brei Campus zijn vrij van verzendkosten.

Wil je iets bestellen en woon je niet in de BeNeLux of Duitsland? Neem dan contact op, dan kan ik de verzendkosten persoonlijk voor je berekenen.

Let op! Eventuele extra kosten m.b.t. douane en belasting zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij een Post NL Punt. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper.
MirjamMolenbeek is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending. Mocht er iets mis gaan met de verzending, neem dan wel altijd even contact op!

Afhalen

Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen, ontvangt u een mailtje zodra de bestelling voor u klaar staat (binnen 3 werkdagen). U kunt uw bestelling tijdens werkdagen op afspraak ophalen (tijdstip in overleg) op het volgende adres:
Koppelstokstraat 148, 2583 CH Den Haag

Zie de contact pagina voor actuele afhaaltijden. Op sommige momenten in het jaar is afhalen NIET mogelijk - en wordt die optie ook niet geboden in het bestelproces.

Aansprakelijkheid

Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan MirjamMolenbeek geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

Ik doe mijn uiterste best om de kleuren zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven, helaas geven verschillende beeldschermen de kleuren verschillend weer. Hierdoor kan wat je in je handen krijgt er net even anders uitzien dan op je beeldscherm. Dit is helaas een risico van online kopen en ook hiervoor neem ik de verantwoordelijkheid niet op me.

Retourneren

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van MirjamMolenbeek geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverd maatwerk, PDF-files en videobestanden. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:

1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@mirjammolenbeek.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door MirjamMolenbeek, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.

Nieuwsbrief
Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief van MirjamMolenbeek. Wanneer je de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kun je de link onderin de nieuwsbrief volgen en je afmelden.

Online Breilessen en Online Brei Campus

Inschrijven & Betalen

Inschrijven voor Online Breilessen en de Online Brei Campus loopt via een betaallink. Hier betaal je meteen het volledige bedrag en is je plaats gereserveerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

De Online Breilessen en het abonnement op de Campus gaan direct na aanschaf van start en de aanschaf kan dan ook niet niet teruggedraaid worden. Uiteraard kun je het abonnement opzeggen volgens onderstaande voorwaarden. In zeer uitzonderlijke gevallen kan hier best eens vanaf geweken worden: neem voor overleg contact op via info@mirjammolenbeek.nl.

Opzeggen lidmaatschap Online Brei Campus

Lid worden van de Online Brei Campus gaat via automatische machtiging. Je maand- of halfjaarabonnement wordt verlengd zo lang je niet opzegt. Je dient de abonnementen op te zeggen via support@mirjammolenbeek.nl. Je behoudt toegang tot de Campus tot de afloopdatum.

Een uitzondering hierop vormt het Cadeau Abonnement van een halfjaar. Deze stopt automatisch en hoef je niet op te zeggen. Degene die het abonnement als cadeau heeft ontvangen, zal wel de mogelijkheid aangeboden worden (tegen de tijd dat het abonnement af loopt) het cadeau abonnement in een standaard abonnement om te zetten.

Een cadeau abonnement kan na aanschaf ingaan op een datum naar keuze. Deze datum dient wel binnen een maand na aankoop in te gaan. Schaf je bv op 1 mei een cadeau abonnement aan, dan dien je deze vòòr 1 juni in te laten gaan.

Maandabonnement:
Ben je lid van de campus en betaal je per maand? Dan is het belangrijk dat je uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van een nieuwe maand opzegt. Heb jij je bijvoorbeeld op 7 mei aangemeld? Dan start de nieuwe maand voor jou op 7 juni. Zeg daarom uiterlijk 1 juni op.

Halfjaarabonnement:
Heb je direct voor een halfjaar betaald? Dan is het goed om te weten dat je altijd een maand voordat je nieuwe halfjaar ingaat, een e-mail ontvangt over dat binnenkort het nieuwe halfjaar betaald moet worden. Wil je toch opzeggen? Je hebt na het ontvangen van de herinneringsmail 2 weken de tijd om op te zeggen. Dat is dus uiterlijk 2 weken voordat je abonnement eigenlijk af zou lopen.

Materialen Online Breilessen

Bij Online Breilessen zijn de materialen bij het lesgeld inbegrepen. Welke materialen dit zijn, staat duidelijk aangegeven in de omschrijving. Deze materialen kun je niet ruilen/terug sturen.

Scroll naar top