Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 21 mei 2023

Identiteit van de ondernemer

Mirjam Molenbeek, gevestigd op:
Koppelstokstraat 148
2583 CH Den Haag

E-mail: info@mirjammolenbeek.nl

KvK: 74369148
Btw: NL002026736B08

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.

Door het boeken van Online Breilessen voor Beginners/ het afsluiten van een lidmaatschap op de Online Brei Campus, of het kopen van een breipatroon, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met MirjamMolenbeek zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

MirjamMolenbeek behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden  diensten zijn in Euro's. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Aansprakelijkheid

Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan MirjamMolenbeek geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

Nieuwsbrief
Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief van MirjamMolenbeek. Wanneer je de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kun je de link onderin de nieuwsbrief volgen en je afmelden.

Online Breilessen, Online Workshops en Online Brei Campus

Inschrijven & Betalen

Inschrijven voor Online Breilessen, Online Workshops en de Online Brei Campus loopt via een betaallink. Hier betaal je meteen het volledige bedrag en is je plaats gereserveerd. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Bij de Online Breilessen voor Beginners ontvang je een pakket met inhoud, zoals vermeld op de informatie-pagina. Dit pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden (tenzij anders vermeld op de info pagina) via PostNL.  De verzendkosten zitten bij het bedrag van de kosten voor de breilessen inbegrepen. Voor eventuele belasting-of douane kosten (voor landen buiten de EU) is de koper zelf aansprakelijk.

De Online Breilessen, Online Workshops en het abonnement op de Campus gaan direct na aanschaf van start en de aanschaf kan dan ook niet teruggedraaid worden. Uiteraard kun je het Campus abonnement opzeggen volgens onderstaande voorwaarden.

Opzeggen lidmaatschap Online Brei Campus

Lid worden van de Online Brei Campus gaat via automatische machtiging. Je abonnement wordt verlengd zo lang je niet opzegt. Je dient de abonnementen op te zeggen via support@mirjammolenbeek.nl. Je behoudt toegang tot de Campus tot de afloopdatum. Je ontvangt 4 weken voor de verlengdatum een herinnering, zodat je nog ruim de tijd hebt om op te zeggen mocht je dat willen.

Een uitzondering hierop vormt het Cadeau Abonnement. Deze stopt automatisch en hoef je niet op te zeggen. Degene die het abonnement als cadeau heeft ontvangen, zal wel de mogelijkheid aangeboden worden (tegen de tijd dat het abonnement af loopt) het cadeau abonnement in een standaard abonnement om te zetten.

Een cadeau abonnement kan na aanschaf ingaan op een datum naar keuze. Deze datum dient wel binnen een maand na aankoop in te gaan. Schaf je bv op 1 mei een cadeau abonnement aan, dan dien je deze vòòr 1 juni in te laten gaan.

Maandabonnement (niet meer uitgegeven vanaf 31 maart 2023):
Ben je lid van de campus en betaal je per maand? Dan is het belangrijk dat je uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van een nieuwe maand opzegt. Heb jij je bijvoorbeeld op 7 mei aangemeld? Dan start de nieuwe maand voor jou op 7 juni. Zeg daarom uiterlijk 1 juni op.

3maanden- /halfjaar- / jaarabonnement:
Heb je voor 3 maanden, een halfjaar of een jaar betaald? Dan is het goed om te weten dat je altijd een maand voordat je nieuwe kwartaal of (half)jaar ingaat, een e-mail ontvangt over dat binnenkort de nieuwe termijn betaald moet worden. Wil je toch opzeggen? Je hebt na het ontvangen van de herinneringsmail 2 weken de tijd om op te zeggen. Dat is dus uiterlijk 2 weken voordat je abonnement eigenlijk af zou lopen.

De Online Breilessen voor Beginners vormen een apart onderdeel binnen de Online Leeromgeving. Je behoudt, na betaling, voor altijd toegang en hoeft hierin dus niks op te zeggen.

Materialen Online Breilessen

Bij Online Breilessen zijn de materialen bij het lesgeld inbegrepen. Welke materialen dit zijn, staat duidelijk aangegeven in de omschrijving. Deze materialen kun je niet ruilen/terug sturen.

Breipatronen

Wanneer je een breipatroon aanschaft, krijg je direct een link naar het PDF-patroon. Breipatronen kun je niet ruilen of retourneren.

Bij het aanschaffen van een gratis breipatroon, kom je automatisch op de nieuwsbrieflijst van MirjamMolenbeek terecht. Via de nieuwsbrief kun je je desgewenst te allen tijde weer uitschrijven.

Scroll naar boven