Contact

MirjamMolenbeekContact

MirjamMolenbeek is gevestigd op het volgende adres (let op: niet vrij te bezoeken, alleen op afspraak):

Koppelstokstraat 148
2583 CH Den Haag (Scheveningen)

Kvk-nummer: 74369148
BTW-id: NL002026736B08
Rekeningnummer: NL53 KNAB 0258 7438 32

Heb je een vraag?

Wellicht vind je het antwoord al op de pagina Veelgestelde Vragen. Of, als het om een breivraag gaat, helpen de Brei(d) Je Kennis Uit video's je wellicht verder!

Heb je een breivraag en ben/word je lid van de Online Brei Campus? Stel je vraag dan via het Breicafé, dan heb je je antwoord het snelst.

Je antwoord niet gevonden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Dat kan via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@mirjammolenbeek.nl. Heb je technische vragen over de Online Leeromgeving (Online Breilessen en Online Brei Campus), bijvoorbeeld over inloggen en abonnement? Mail dan naar support@mirjammolenbeek.nl voor een snel antwoord op je vraag.

Ik antwoord binnen 3 werkdagen (dus in principe niet in het weekend). Als je na 3 werkdagen geen antwoord hebt ontvangen (check ook je spamfilter!), is er wellicht iets mis gegaan en kun je opnieuw mailen.

Please note: you can also contact me in English if you have any questions! Fill in the form below, or send me an e-mail at info@mirjammolenbeek.nl (please check your spam filter if I haven't answered within 3 working days).

Ik wil mijn bestelling graag afhalen

In juli en augustus is het niet mogelijk om je bestelling af te halen (deze optie wordt in die periode ook niet aangeboden in het bestelproces)

Woon je in de buurt en wil je een webshop bestelling afhalen? Dat kan. Plaats je bestelling en kies voor 'afhalen'. Je krijgt dan bericht zodra je bestelling klaar staat (binnen 3 werkdagen). In overleg spreken we af wanneer je bestelling vervolgens opgehaald kan worden.

Let op: afhalen kan alleen op werkdagen (ma-vr), tussen 9 en 17. Ik ben er lang niet elke dag tussen 9 en 17, vandaar dat we eerst een afspraak maken.

De wol in het echt voelen?

Af en toe hou ik Open Atelier. Dan kun je zonder afspraak langs komen.

Open Atelier:

  • donderdag 23 juni 10.00-11.30 (laatste voor zomervakantie)

Vind MirjamMolenbeek ook op Ravelry

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top