Contact

MirjamMolenbeekContact

MirjamMolenbeek is gevestigd op het volgende adres (let op:geen bezoek adres):

Van Brederodestraat 103
2581 TD Den Haag

Kvk-nummer: 74369148
BTW-id: NL002026736B08
Rekeningnummer: NL53 KNAB 0258 7438 32

Heb je een vraag?

Wellicht vind je het antwoord al op de pagina Veelgestelde Vragen. Of, als het om een breivraag gaat, helpen de artikelen onder Alles over Breien je wellicht verder!

Heb je een breivraag en ben/word je lid van de Online Brei Campus? Stel je vraag dan via het Breicafé, dan heb je je antwoord het snelst.

Je antwoord niet gevonden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Dat kan via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@mirjammolenbeek.nl. Heb je technische vragen over de Online Leeromgeving (Online Breilessen en Online Brei Campus), bijvoorbeeld over inloggen en abonnement? Mail dan naar support@mirjammolenbeek.nl voor een snel antwoord op je vraag.

Ik antwoord binnen 3 werkdagen (dus niet in het weekend). Als je na 3 werkdagen geen antwoord hebt ontvangen (check ook je spamfilter!), is er wellicht iets mis gegaan en kun je opnieuw mailen.

Samenwerken

Ben je een kleine ondernemer, met oog voor duurzaamheid? Dan sta ik open om met je samen te werken. Dat kan op twee manieren:

  1. Je wordt samenwerkingspartner van de Online Brei Campus (op dit moment geen plek, maar contact opnemen mag altijd).
  2. Je sponsort me voor het delen van jouw product op Instagram of op YouTube (prijzen op aanvraag; ik hou rekening met het budget van een kleine ondernemer). Ik zet jouw product zodanig in het zonnetje, dat er zeker weten flink wat verkopen uit zullen volgen!

Voor beide samenwerkingsopties geldt dat ik alleen met je samen kan werken als ik volledig achter jouw onderneming en product sta; dan kan ik jouw product(en) immers het meest oprecht aanbevelen èn het maakt dat ik je product met de juiste doelgroep kan delen. Denk je dat jouw onderneming/product past bij wat ik doe en uitdraag met mijn bedrijf? Neem zeker even contact op om kennis te maken en ideeën uit te wisselen!

Een origineel idee voor een samenwerking? Wil je me interviewen voor je vlog, podcast, blog of tijdschrift? Mail me op info@mirjammolenbeek.nl wat je plannen zijn en dan krijg je van mij een reactie.

Please note: you can also contact me in English if you have any questions! Fill in the form below, or send me an e-mail at info@mirjammolenbeek.nl (please check your spam filter if I haven't answered within 3 working days).

Vind MirjamMolenbeek ook op Ravelry

Scroll naar boven