Contact

MirjamMolenbeekContact

MirjamMolenbeek is gevestigd op het volgende adres (let op: niet vrij te bezoeken, alleen op afspraak):

Koppelstokstraat 148
2583 CH Den Haag (Scheveningen)

Kvk-nummer: 74369148
BTW-id: NL002026736B08
Rekeningnummer: NL53 KNAB 0258 7438 32

Heb je een vraag?

Wellicht vind je het antwoord al op de pagina Veelgestelde Vragen. Of, als het om een breivraag gaat, helpen de Brei(d) Je Kennis Uit video's je wellicht verder!

Heb je een breivraag en ben/word je lid van de Online Brei Campus? Stel je vraag dan via het Breicafé, dan heb je je antwoord het snelst.

Je antwoord niet gevonden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.

Dat kan via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@mirjammolenbeek.nl. Heb je technische vragen over de Online Leeromgeving (Online Breilessen en Online Brei Campus), bijvoorbeeld over inloggen en abonnement? Mail dan naar support@mirjammolenbeek.nl voor een snel antwoord op je vraag.

Ik antwoord binnen 3 werkdagen (dus in principe niet in het weekend). Als je na 3 werkdagen geen antwoord hebt ontvangen (check ook je spamfilter!), is er wellicht iets mis gegaan en kun je opnieuw mailen.

Please note: you can also contact me in English if you have any questions! Fill in the form below, or send me an e-mail at info@mirjammolenbeek.nl (please check your spam filter if I haven't answered within 3 working days).

Ik wil mijn bestelling graag afhalen

Woon je in de buurt en wil je een webshop bestelling afhalen? Dat kan. Plaats je bestelling en kies voor 'afhalen'. Je krijgt dan bericht zodra je bestelling klaar staat (binnen 3 werkdagen). In overleg spreken we af wanneer je bestelling vervolgens opgehaald kan worden.

Let op: afhalen kan alleen op werkdagen (ma-vr), tussen 9 en 14.30. Ik ben er lang niet elke dag tussen 9 en 14.30, vandaar dat we eerst een afspraak maken.

Van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 zal de afhaal-optie niet beschikbaar zijn.

De wol in het echt voelen?

Af en toe hou ik Open Atelier. Dan kun je zonder afspraak langs komen.

Open Atelier:

  • nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt

Vind MirjamMolenbeek ook op Ravelry

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top