Online Brei Campus

Breien: je hebt de smaak te pakken. Je kent de basissteken, weet dat het juiste materiaal 80% van je breiplezier bepaalt. Je geniet enorm van de momenten waarop je even lekker kan zitten met je breiwerk. Toch mis je ook nog wel wat....

(Kun je nog niet breien, of heb je het heel lang geleden gedaan? Of heb je de basis nog niet helemaal lekker onder de knie? Dan adviseer ik om eerst de Online Breilessen voor Beginners te volgen.)

Merk jij dat je:

de basis van het breien onder de knie hebt, maar niet goed weet welke stappen je nu kan zetten?

veel mooie Engelstalige breipatronen voorbij ziet komen op Instagram en/of Ravelry, maar er niet goed uit komt hoe je deze patronen leest?

graag nieuwe technieken wil leren, zoals het breien van een top-down trui of het inbreien van kleurwerk, maar niet weet waar te beginnen?

je al heel vaak aan het breien van sokken bent begonnen, maar toch steeds weer vast loopt bij het breien van de hiel?

je er zelf vaak wel uit komt, maar het toch erg fijn zou vinden als er een plek was waar je je vragen achter kan laten?

je het jammer vindt dat je geen andere brei(st)ers in je omgeving kent?

Dan biedt MirjamMolenbeek je de oplossing. Als je je brei-avontuur voort wil zetten met goede bewegwijzering, duidelijke routes en de mogelijkheid tot het ontmoeten van andere reizigers, dan is een lidmaatschap op de Online Brei Campus iets voor jou!

topdowntruibreien

Dit leer je in de Online Brei Campus:

een top dow trui breien

magic loop sokken breien

een 'lace' sjaal breien (kant breien)

een vest breien

wanten breien

een colourwork muts breien

algemene dingen als: een magic yarn ball maken, een nieuwe bol/kleur inzetten, van een streng wol een bol maken, en meer!

Engelstalige patronen breien; want alle  patronen waarmee gewerkt wordt zijn in het Engels. In de video's neemt MirjamMolenbeek je er stap-voor-stap doorheen.

elk kwartaal kun je een nieuwe tutorial (-reeks) verwachten. Zo komt daar vanaf oktober 2021 het breien van een muts met kabels bij.

door de tutorials te volgen leer je Engelstalige patronen te lezen èn leer je enorm veel nieuwe breitechnieken. Je bent na het volgen van een aantal tutorials prima in staat om al het moois te breien dat je op Ravelry en/of Instagram voorbij ziet komen!

En dit alles leer je zonder eindeloos te hoeven zoeken naar de juiste YouTube video's of wisselende informatie over de geschikte materialen om te gebruiken. Je krijgt toegang tot een Online Leeromgeving waar je alle video's kunt vinden. In de video's wordt je echt stap-voor-stap getoond wat je moet doen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Er wordt aangegeven welk niveau je nodig hebt om aan een project te beginnen (of wat je beter eerst zou kunnen breien). Aan het begin van elke tutorial-reeks wordt uitgelegd welke materialen je nodig hebt.

Je krijgt bovendien begeleiding tijdens 'live' sessies die MirjamMolenbeek maandelijks houdt (alleen in augustus is er geen 'live'). En als je daarbuiten vragen hebt, of het gewoon gezellig vindt om andere brei(st)ers te ontmoeten, dan kun je ook gebruik maken van de besloten Facebookgroep.

In de Online Brei Campus kijk je bovendien alle vlog van het MirjamMolenbeek YouTube kanaal reclame-vrij!

Wist je dat Engelstalige patronen eigenlijk heel eenvoudig te lezen zijn?

De eenduidigheid in deze patronen biedt zoveel breigemak!

Online Brei Campus, hoe werkt dat dan?

Nadat je een abonnement hebt afgesloten op de Online Brei Campus, ontvang je direct een mail met inlogcodes voor de Online Leeromgeving van MirjamMolenbeek. Je kunt vanaf dat moment inloggen bij de Online Brei Campus.

Je behoudt toegang tot de Online Leeromgeving (en de besloten Facebookgroep als je je daarvoor aanmeldt) zo lang je abonnement loopt. Zowel een maand- als halfjaarabonnement lopen door zo lang je niet opzegt. Informatie over opzeggen vind je duidelijk in de Helpdesk in de Online Leeromgeving.

Tutorial-reeksen bevatten video's, linkjes en PDF's. Maandelijks kun je via een 'live' sessie je vragen stellen (data vind je in de Online Brei Campus). Je kunt je vraag ook aan de leden van de groep voorleggen in de Besloten Facebookgroep.

Praktische informatie

Prijs

Maandabonnement € 11,95
Tijdelijke aanbieding € 9,95

Halfjaarabonnement 54,95
Tijdelijke aanbieding € 49,95

De kortingen zijn al automatisch verrekend.

Breiniveau

De Online Brei Campus is geschikt voor mensen die de basis van het breien, zoals beschreven bij de Online Breilessen voor Beginners, beheersen.

Wanneer kun je starten

Direct na inschrijving ontvang je je inlogcodes voor de Online Brei Campus. Je kunt dus gelijk beginnen!

BONUS:

Zo lang je lid bent van de Online Brei Campus, ontvang je 10% korting op alles wat je in de webshop van MirjamMolenbeek koopt (m.u.v. boeken&tijdschriften, cadeaubonnen en Online Breilessen). De code die je daarvoor gebruikt, vind je in de Campus.

magicloopsokkenbreien

Wat anderen zeggen

Marjolein

Na de Online Breilessen voor Beginners, waardoor ik de basis van het breien weer onder de knie heb gekregen, ben ik aan de slag gegaan met de tutorials van de top down sweater. Met de filmpjes van Mirjam lees je makkelijk het Engelstalige patroon. De trui is bijna af. Zonder deze filmpjes was ik er nooit aan begonnen. Superduidelijk en ik ben heel trots op mezelf!

Ruth

'Breien is niets voor mij.' Dat riep ik altijd, terwijl ik al jaren alles haakte wat er te haken was. Op Instagram zag ik steeds meer gebreide sokken voorbij komen en toen begon het gekriebel. Dat wil ik ook. Toen ik dat via allemaal filmpjes en sites onder de knie had dacht ik, ik wil alles kunnen breien. Ik hoorde van Mirjam haar Campus en wist: dit is het! Niet meer uren zoeken op YouTube naar het meest duidelijke uitlegfilmpje, maar gewoon alle info en uitleg op 1 plek. En dat is precies wat het is. De filmpjes met uitleg van een heel patroon zijn zo duidelijk. Na het breien van onder andere de Flax sweater en Campside sjaal, snap ik nu gewoon alle Engelse patronen. Naast de instructiefilmpjes geeft Mirjam ook heel veel inspiratie in vlogs en berichtjes en heeft ze ook nog eens een (web)winkel met de mooie wol, garens en materialen. Kortom, Mirjam is nog lang niet van me af. 

Nienke

Precies een jaar geleden, tijdens de eerste lockdown, besloot ik nu toch echt eens te willen leren breien. Na meerdere mislukte pogingen met veel frustratie, kwam ik via Instagram de gratis breilessen voor kinderen van Mirjam tegen. Perfect om mee te starten, maar al snel vond ik dat recht en averecht breien een beetje saai worden. Na mijn eerste sjaal gebreid te hebben, besloot ik lid te worden van de Online Brei Campus van Mirjam. En wat een verademing! Stapsgewijs werd ik meegenomen in het breien van sokken en het breien van mijn eerste trui! Door de duidelijke uitleg van Mirjam lukte het mij, als beginner, zelfs om mijn eerste breisels met succes af te ronden! De Online Brei Campus bevat allerlei verschillende tutorials en ook is Mirjam altijd te benaderen voor vragen over je breiwerk. De Campus heeft mij echt echt zoveel geleerd! Inmiddels brei ik me helemaal suf en zelfs mijn eerste colorwork trui staat op de pennen. Echt een aanrader dus!

Tiny

Ik breide al rond de 50 jaar toen ik behoorlijk ziek werd, vanaf die tijd is mijn concentratie zoek.
Meerdere keren wat geprobeerd, haken lukte prima maar ow dat breien🙄
Kwam op YouTube bij de vlogs van MirjamMolenbeek terecht en het begon steeds meer te kriebelen. Meegedaan aan de Campsideshawl ('lace' breien) en na heel veel achteruit breien is het gelukt!! Gelijk een Engels patroon gekocht en ook die gaat goed! Dankzij jou hulp lukt het me!!
Dankjewel 😘😘😘

MirjamMolenbeek in de herfstvakantie

Van 17 tot en met 24 oktober heeft Mirjam vakantie. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar worden pas verzonden vanaf 25 oktober. Ook mails worden vanaf 25 oktober weer z.sm. beantwoord.

In deze week technische issues met de Online Leeromgeving (Online Breilessen en/of Online Brei Campus)? Mail dan naar support@mirjammolenbeek.nl. Je vraag wordt dan z.s.m. opgepakt.

Uiteraard kun je gewoon lid worden van de Online Brei Campus. Ook kun je je Online Breilessen bestellen (let er wel op dat wanneer je bestelt tussen 17 en 24 oktober, je pakket daarna pas op de post gaat).

Brei-inspiratie opdoen? Op het MirjamMolenbeek YouTube kanaal staan heel wat vlogs voor je klaar.

Veel breiplezier!