In de media

Aanvragen voor interviews en achtergrondartikelen kunnen gemaild worden naar info@mirjammolenbeek.nl.

In Handwerken Zonder Grenzen Editie 242 (april 2024) verscheen een interview met MirjamMolenbeek. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij haar ondernemersreis en bij het tot stand komen van de Online Breilessen voor Beginners en de Online Brei Campus.

mirjammolenbeekinterview

Op zondag 2 oktober 2022 verscheen een interview met MirjamMolenbeek in de podcast van het Ministerie van Gebreide Zaken. In dit interview vertelt Mirjam uitgebreid over het ontstaan van haar bedrijf - en over de Online Breilessen voor Beginners en de Online Brei Campus. Luister het interview hier via Spotify of hier via Apple Podcast.

Op 10 maart 2021 was Mirjam te gast bij de Online Handwerkclub van Charlingual op YouTube. Je kan de uitzending hier terug kijken.

Op zondag 27 oktober 2019 verscheen 'De leukste DIY ideeën voor dit najaar' op het blog van Styled by Sabine, waarin blogger&stylist Sabine aandacht besteedde aan de Patreon video's van MirjamMolenbeek (in 2021 over gegaan in de Online Brei Campus).

Op vrijdag 7 juni 2019 was Mirjam live bij Den Haag FM. (uitzending 7 juni om 16.00 > interview vanaf 14 min. 10 sec.)

Op donderdag 23 mei 2019 verscheen er een artikel over MirjamMolenbeek in het AD Haagsche Courant, n.a.v. het evenement dat Mirjam organiseerde voor 'World Wide Knit in Public Day' in Den Haag / Scheveningen. Het online artikel vind je hier.

Mirjam Molenbeek AD Haagsche Courant Den Haag World Wide Knit in Public day 2019
Mirjam Molenbeek AD Haagsche Courant Den Haag World Wide Knit in Public day 2019
Scroll naar boven