Veelgestelde vragen

In dit overzicht vind je antwoord op de meest gestelde vragen die MirjamMolenbeek ontvangt. Een andere vraag? Neem gerust even contact op.

In dit geval adviseer ik je eerst de Online Breilessen voor Beginners te volgen. In de Campus staan geen beginners-tutorials.

Een cadeaubon is een leuke optie! Je kan deze hier bestellen. Je kan een bon kiezen ter waarde van 10, 25 of 50 euro. Een ander bedrag? Neem dan even contact op. Degene die de bon ontvangt, kan zelf kiezen waaraan de bon besteed wordt (Online Breilessen voor Beginners of een abonnement op de Online Brei Campus.

Je kan ook kiezen om een abonnement op de Online Brei Campus cadeau te doen (alle info vind je onderaan de Campus pagina).

Als het om een door mij gepubliceerd patroon gaat: uiteraard! Neem gerust contact op via de contactpagina.

Gaat het om een patroon uit de Online Brei Campus, of ben je lid van de Campus en heb je een vraag over een willekeurig breipatroon, dan kun je al je vragen stellen in het Breicafé.

Gaat het over breipatronen van anderen, en ben je geen lid van de Campus, dan verwijs ik je naar de patroonontwerper.

Je kunt hier gratis een lijst met veelgebruikte Engelse breitermen downloaden. Of volg mijn Online Breilessen of wordt lid van de Online Brei Campus: ik neem je stap-voor-stap mee door Engelstalige breipatronen, waardoor je ze erna met gemak zelf kan lezen!

Op 23 januari 2023 heeft MirjamMolenbeek de webwinkel gesloten om zich volledig te kunnen focussen op de Online Breilessen voor Beginners en het ontwerpen van breipatronen.

Hoewel we het natuurlijk jammer vinden dat je gaat, kan je het lidmaatschap op de campus opzeggen. Stuur even een e-mail naar support@mirjammolenbeek.nl en je ontvangt een bevestiging zodra je opzegging is verwerkt. Er worden geen teruggaves gedaan over reeds betaalde periodes.

In de Algemene Voorwaarden kun je terug lezen welke opzegvoorwaarden er gelden voor het door jou gekozen abonnement.

De Online Breilessen voor Beginners hoef je niet op te zeggen: je behoudt voor altijd toegang.

Een cadeau abonnement op de Campus loopt vanzelf af en hoef je dus niet op te zeggen.

Nee, ik ben gespecialiseerd in het geven van breilessen.

Scroll naar boven