Veelgestelde vragen

In dit overzicht vind je antwoord op de meest gestelde vragen die MirjamMolenbeek ontvangt.

Inhoudelijke vragen over breien? Wellicht vind je je antwoord in één van mijn video's binnen de reeks Brei(d) Je Kennis Uit. Of vul je zoekterm in op mijn blog.

In dit geval adviseer ik je eerst de Online Breilessen voor Beginners te volgen. In de Campus staan geen beginners-tutorials.

Een cadeaubon is een leuke optie! Je kan deze hier bestellen. Je kan een bon kiezen ter waarde van 10, 25 of 50 euro. Een ander bedrag? Neem dan even contact op. Degene die de bon ontvangt, kan zelf kiezen waaraan de bon besteed wordt (Online Breilessen voor Beginners, een abonnement op de Online Brei Campus of een losse workshop).

Je kan ook kiezen om een abonnement op de Online Brei Campus cadeau te doen (alle info vind je onderaan de Campus pagina).

Als het om een door mij gepubliceerd patroon gaat: uiteraard! Neem gerust contact op via de contactpagina.

Gaat het om een patroon uit de Online Brei Campus, of ben je lid van de Campus en heb je een vraag over een willekeurig breipatroon, dan kun je al je vragen stellen in het Breicafé.

Gaat het over breipatronen van anderen, en ben je geen lid van de Campus, dan verwijs ik je naar de patroonontwerper.

Je kunt hier gratis een lijst met veelgebruikte Engelse breitermen downloaden. Of volg mijn Online Breilessen of wordt lid van de Online Brei Campus: ik neem je stap-voor-stap mee door Engelstalige breipatronen, waardoor je ze erna met gemak zelf kan lezen!

Op 23 januari 2023 heeft MirjamMolenbeek de webwinkel gesloten om zich volledig te kunnen focussen op de Online Breilessen voor Beginners en de Online Brei Campus. Anderen inspireren en meer leren over breien is wat MirjamMolenbeek nu dagelijks doet.

Hoewel we het jammer vinden dat je gaat, kan je het lidmaatschap op de campus opzeggen. Stuur even een e-mail naar support@mirjammolenbeek.nl en je ontvangt een bevestiging zodra je opzegging is verwerkt. Er worden geen teruggaves gedaan over reeds betaalde periodes.

Maandabonnement:
Ben je lid van de campus en betaal je per maand? Dan is het belangrijk dat je uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van een nieuwe maand opzegt. Heb jij je bijvoorbeeld op 7 mei aangemeld? Dan start de nieuwe maand voor jou op 7 juni. Zeg daarom uiterlijk 1 juni op. 

Halfjaarabonnement:
Heb je direct voor een halfjaar betaald? Dan is het goed om te weten dat je altijd een maand voordat je nieuwe halfjaar ingaat, een e-mail ontvangt over dat binnenkort het nieuwe halfjaar betaald moet worden. Wil je toch opzeggen? Je hebt na het ontvangen van de herinneringsmail 2 weken de tijd om op te zeggen. Dat is dus uiterlijk 2 weken voordat je abonnement eigenlijk af zou lopen. 

Let op: volg bovenstaande stappen bij opzegging. Soms kiezen mensen ervoor om het afgeschreven abonnementsgeld te storneren. Je hebt gekozen voor machtiging, en dus gaat storneren zonder opzegging in tegen de voorwaarden waarvoor je hebt getekend (en moet er een incassobureau worden ingezet). Bovendien kost jouw stornering MirjamMolenbeek 15 Euro... En dat terwijl we je met alle liefde gewoon helpen bij je opzegging (en mail even als je per ongeluk te laat hebt opgezegd, ook dan zijn we eerder geneigd je geld gewoon terug te boeken).

Nee, ik ben gespecialiseerd in het geven van breilessen.

Scroll naar boven