Colourwork binnenste buiten breien: hoe? En waarom eigenlijk?

Colourwork binnenste buiten breien: hoe doe je dat? En waarom eigenlijk?

Soms kan het handig zijn om het colourwork gedeelte van je breiproject binnenste buiten te breien. Waarom dat is – en hoe je dat dan vervolgens doet, leg ik uit in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

De producten die ik in deze video laat zien/noem:

Wat ik draag in deze video:

Jouw vraag insturen

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Dankjewel voor het kijken naar de video ‘Colourwork Binnenste Buiten Breien: hoe? En waarom eigenlijk?’ Hopelijk heb je je kennis weer wat uit kunnen brei(d)en. Nog meer leren? Een overzicht van alle ‘Brei(d) je Kennis Uit video’s vind je hier.

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top