Gratis breipatroon: ribbelsjaal (maar dan anders)

In deze video deel in een gratis breipatroon met je: ribbelsjaal, maar dan anders.

Gratis breipatroon voor beginners

Een ribbelsjaal, maar dan anders: voor deze ribbelsjaal hoef je namelijk niet averecht te kunnen breien! Een gratis breipatroon.

In deze video laat ik je zien hoe je de ribbelsjaal breit en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Als je steken op kan zetten en recht kan breien, kun je mee doen! Een super leuke sjaal dus voor beginners, of voor diegenen die gewoon heerlijk mindless aan een leuk project willen breien. Meer van deze video’s? Kijk eens in mijn Online Brei Campus.

Materialen uit de video

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top