Slinger breien

Slinger breien: super leuk om te doen en zo’n mooie vlaggenlijn is geschikt voor heel veel doeleinden!

Eerst: heel, heel veel dank voor alle reacties op mijn vorige blog! Open reacties hier op de website, privé berichtjes via social media en telefoon: ik ben jullie hiervoor zeer dankbaar. Ik ben altijd gewend geweest maar door te gaan, niet te praten over hoe ik mij ècht voelde. Nu ik ervoor heb gekozen (voor zover je iets te kiezen hebt als je instort 😉 ) eerlijk te zijn over hoe het met me gaat, heb ik zoveel moois mogen ervaren! Het mooiste: dat mensen ook hún verhaal durven delen (en dat dat dan helpt) en voor de zoveelste keer beseffen dat breien ècht veel rust brengt en dat het de fijnste mensen samen brengt. En nee: ik kom er niet alleen met breien bovenop, ik ben omringd door een goede therapeut, de liefste vrienden en bovenal mijn fijne gezin. Maar het breien doet wel veel goeds!

slinger vlaggenlijn breien brei patroon

Om maar even een bruggetje te slaan: in het leven moet je toch echt zelf de slingers ophangen! Een slinger breien is zo leuk voor heel veel doeleinden.

Toen mijn zoontje geboren werd, breide ik voor het eerst deze slinger. Ik kon veel haakpatronen voor vlaggetjes vinden, maar geen breipatroon. Die bedacht ik toen zelf. Daarna heb ik ze lange tijd verkocht via Etsy. Ik maakte van restjes sokkenwol kleine versies als afscheidscadeautjes voor juffen en meesters. En grotere versies als kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Ook een slinger breien? Het patroon kun je hier gratis downloaden. Het breipatroon is goed te doen voor een beginnende breister die wat skills wil uitbreiden en altijd leuk voor gevorderde breiers. Veel breiplezier en leuk als je je creaties met me deelt (tag me op Instagram)!

Kun je nog niet breien en zou je dat graag willen leren? Volg dan de Online Breilessen voor Beginners. Door het volgen van de tutorials leer je enorm veel basis skills èn weet je met elke patronen je erna allemaal aan de slag kunt. Als bonus zit er een tutorial in waarin uitgelegd wordt hoe je deze vlaggenlijn breit.

Scroll naar boven