Memory Blanket Breien | Gratis Video Tutorial

Het is zover: de gratis video tutorial reeks voor het breien van een Memory Blanket is gestart! Heb jij altijd al een Memory Blanket willen breien van je restjes sokkenwol? Maar wist je niet goed hoe te starten? Heb je nog moeite met het lezen van een Engelstalig breipatroon? Dat is vanaf nu allemaal geen probleem meer: ik neem je stap-voor-stap mee in de video reeks.

Ongeveer 8 jaar geleden begon ik met het breien van de Memory Blanket. Ik had toen nog niet heel veel restjes sokkenwol. In deze introductie video leg ik uit hoe ik aan mijn restjes garen ben gekomen. En hoe ook jij snel voldoende restjes kan verzamelen! Ik heb natuurlijk niet 8 jaar lang dagelijks aan dit restjesdeken gebreid. Het was echt een project dat ik af en toe vol goede moed oppakte, om het daarna weer maanden stil te laten liggen. Uiteindelijk nam ik in december 2022 een besluit om het deken nu echt eens af te gaan ronden. Ik maakte een fijne planning en dat werkte als een trein! In vlog 72 vertel ik je alles over dit proces.

Stop met eindeloos zoeken

In de Online Brei Campus staan heel veel tutorials waarbij je stap-voor-stap door een Engelstalig breipatroon heen geholpen wordt. Ook deze tutorial reeks ‘Memory Blanket Breien’ is voor de Campus ontwikkeld. In de Campus direct met een breiproject naar keuze beginnen, zonder eindeloos te hoeven zoeken naar de juiste video’s. Ook het kiezen van de benodigde materialen levert je geen zoekstress meer op: in elke tutorial leg ik in de intro video duidelijk uit welke materialen je nodig hebt voor het breien van het patroon. Zo ook bij de intro video van de video tutorial reeks ‘Memory Blanket Breien’. Op deze manier krijg je een goed inkijkje van hoe de tutorials in de Campus zijn opgebouwd.

Ik wens je heel veel plezier met het breien van de Memory Blanket via deze gratis video tutorial reeks. Heb je de smaak te pakken en wil je lid worden van de Online Brei Campus? Gebruik code MM5CADEAU voor 5 Euro korting op een halfjaar abonnement.

Wanneer kan je de volgende video’s verwachten?

vierkantje 1: vrijdag 10 maart om 16.00

vierkantje 2: vrijdag 17 maart om 16.00

vierkantje 3: vrijdag 24 maart om 16.00

vierkantje 4: vrijdag 31 maart om 16.00

I-cord Bind Off: vrijdag 14 april om 16.00

Bovenstaande video’s zullen steeds net een paar dagen eerder in de Online Brei Campus verschijnen. Als je je abonneert op het MirjamMolenbeek YouTube kanaal, en op het belletje klikt om meldingen te ontvangen, krijg je bericht wanneer de nieuwe video’s online staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *