Sokken breien: kan dat ook met andere wol dan sokkenwol?

Sokken breien: kan dat eigenlijk ook met andere wol dan sokkenwol?

Natuurlijk kun je sokkenwol gebruiken om sokken van te breien. In mijn webwinkel vind je onder de categorie Sokken Breien genoeg wolletjes die geschikt zijn voor het breien van sokken. Maar kun je ook andere wol gebruiken voor het breien van sokken? En kun je van sokkenwol eigenlijk ook andere dingen breien dan sokken? Op deze vragen geef ik antwoord in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) Je Kennis Uit’.

Meer informatie

  • In de Online Brei Campus kun je sokken leren breien. Bovendien vind je er een gratis patroon om sokken te breien in maten 30 tot en met 44.
  • Het patroon voor Basic Magic Loop Socks (gratis voor Campus leden), kun je ook los kopen
  • Onder de categorie ‘sokken breien’, vind je alles wat je nodig hebt voor het breien van sokken (ook de sock blockers die je op de achtergrond ziet hangen)
  • De Wool Local vind je hier

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je iets gehad aan het antwoord op de vraag: ‘Sokken breien: kan dat ook met andere wol dan sokkenwol?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top