Europees (Engels) of Continentaal breien: wat is beter?

Europees (Engels) of Continentaal breien: wat is beter?

Deze vraag krijg ik vaak, ook tijdens de maandelijkse Q&A bij de Online Breilessen voor Beginners. De vraag luidt ook weleens: ‘Moet ik voor jouw lessen ‘modern’ kunnen breien? Of mag het ‘ouderwets’?’ En er wordt vaak gesteld dat Continentaal breien voor hakers makkelijker is. Maar is dat wel zo?

Ik geef antwoord op deze vragen in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’. En vast een tip van de sluier: hoe je ook breit, jij breit niet ‘ouderwets’ 😉En als je al kan haken, en overstapt op breien, dan zou het een makkelijker kunnen zijn dan het ander. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Wat ik draag in deze video:

In deze video draag ik de Wool&Honey trui van Andrea Mowry. Details vind je op mijn Ravelry Project Pagina. Breipakketten voor deze prachtige trui vind je hier.

Meer informatie:

Jouw vraag insturen

Hopelijk vond je het leuk om het antwoord op de vraag ‘Europees (Engels) of Continentaal breien: wat is beter?’

Nog meer antwoorden op al je breivragen vind je in de reeks Brei(d) Je Kennis Uit.

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Van harte welkom op mirjammolenbeek.nl!

Van 12 tot en met 22 augustus ben ik met vakantie en gelden er wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege eerdere familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top