Wat mot je? Motjes in je wolletjes voorkomen

Wat mot je? Motjes in je wolletjes wil je te allen tijde voorkomen! En dus geef ik in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) Je Kennis Uit’ antwoord op de vraag: hoe voorkom je motten in je wolletjes en/of wollen kleding?

Of het nou gaat om wol die je wat langer hebt liggen (omdat we nou eenmaal niet de tijd hebben om alles in een keer op te breien) of om wollen kleding en accessoires: in beide gevallen wil je geen kledingmotten rond zien vliegen! In deze video geef ik tips hoe je motten in je wol kan voorkomen. Want voor komen is- zeker als het om motjes gaat – echt beter dan genezen!

Meer informatie

Jouw vraag insturen

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top