Tijd voor Jezelf Brei Avonden (offline)

Start dinsdag 4 april 2023

Je kan breien. Je hebt een breipatroon en materialen klaar liggen, of bent zelfs al aan een breiproject begonnen. En je weet heel goed hoeveel breien je oplevert na een drukke dag. Toch plof je uiteindelijk weer zonder breiproject op de bank of maak je nog even dat ene werkdingetje af. Aan breien kom je in elk geval weer niet toe… Bovendien zou je het wel eens gezellig vinden om met anderen samen te breien, want in jouw omgeving breit niemand en er wordt op brei-gebied weinig georganiseerd bij jou in de buurt. Herkenbaar? Dan zijn de Tijd voor Jezelf Brei Avonden echt iets voor jou!

tijdvoorjezelfbreiavonden

Wekelijks kom je met je breiproject naar het atelier van MirjamMolenbeek in Scheveningen / Den Haag (zie de contact pagina voor het adres). Alleen in de meivakantie is er geen brei-avond (maar kun je lekker zelf verder breien). Met gelijkgestemden brei je de hele avond aan je project. Zonder de afleidingen van thuis. Koffie, thee en wat lekkers staan lekker voor je klaar. Loop je vast op bepaalde punten in je breipatroon? Mirjam helpt je graag verder.

Na 6 lessen zal je merken dat je brein vervolgens weet dat dit jouw vaste brei-avond is en voortaan zal je je in elk geval deze ene avond in de week dat Tijd voor Jezelf moment blijven gunnen door je hoofd helemaal leeg te breien.

Let op: dit is dus echt voor mensen die al kunnen breien, een breipatroon en materialen hebben. Wil je leren breien, kijk dan bij de Breilessen voor Beginners. Die zijn er zowel online als offline. Wil je je skills uitbreiden? Dan is een abonnement op de Online Brei Campus iets voor jou.

Lid zijn van de Online Brei Campus èn deel nemen aan de Tijd Voor Jezelf Brei Avonden gaat heel goed samen! Zo werk je enerzijds aan het uitbreiden van je skills, en tegelijkertijd zorg je ervoor dat breien een vast onderdeel wordt in jouw week. Als lid van de Online Brei Campus ontvang je 10% korting wanneer je deel neemt aan de Tijd Voor Jezelf Brei Avonden. Je vindt deze code in de Campus.

Mirjam is met name gespecialiseerd in Engelstalige breipatronen. Hier lees en zie je waarom Mirjam voorkeur heeft voor deze patronen.  Geef bij het boeken van je lessen in de opmerkingen aan, aan welk breipatroon/ welke breipatronen je deze avonden wil werken en of je daar hulp bij nodig hebt. Mocht het een techniek/breipatroon zijn waar Mirjam geen ondersteuning in kan bieden, dan zal zij na jouw boeking contact met je opnemen.

Praktische informatie

Data

Dinsdag 4, 11 en 18 april & 9, 16 en 23 mei (meivakantie geen brei-avond) van 19.30-21.15 uur

Prijs

€ 95,00 inclusief lekkers, koffie en thee.

De prijs is inclusief btw en je ontvangt een factuur. Bij sommige werkgevers kan dit ingediend worden als opleiding of als cursus ter ontspanning.

Scroll naar boven