Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?

‘Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?’ Deze vraag heb ik meerdere keren binnen gekregen. Ik beantwoord de vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

In de Online Breilessen en de Online Brei Campus werk ik veel met Engelstalige patronen. In de lessen voor Beginners zit een korte kennismaking met Engelstalige brei-termen; de lessen voor gevorderden en de tutorials in de Campus gaan daar veel dieper op in. Ik neem je stap-voor-stap mee door de patronen, waardoor je ze zelf goed leert lezen. Een aanrader dus als je het begrip van Engelse breipatronen nu eens echt goed onder de knie wil krijgen!

Wat ik draag in deze video:

In de video draag ik het Anker’s Summer Shirt van PetiteKnit. Een breipakket voor deze trui vind je hier. Overigens is dit een Engels breipatroon, dus dat is gelijk een goede oefening! Je kunt het patroon ook los op Ravelry kopen.

Meer informatie:

Het overzicht met Engelstalige breitermen kun je hier downloaden.

Het blog over Ravelry vind je hier.

Het boek dat ik vast heb op de foto

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn antwoord op de vraag: ‘Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top