Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?

‘Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?’ Deze vraag heb ik meerdere keren binnen gekregen. Ik beantwoord de vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

In de Online Breilessen en de Online Brei Campus werk ik veel met Engelstalige patronen. In de lessen voor Beginners zit een korte kennismaking met Engelstalige brei-termen; de lessen voor gevorderden en de tutorials in de Campus gaan daar veel dieper op in. Ik neem je stap-voor-stap mee door de patronen, waardoor je ze zelf goed leert lezen. Een aanrader dus als je het begrip van Engelse breipatronen nu eens echt goed onder de knie wil krijgen!

Wat ik draag in deze video:

In de video draag ik het Anker’s Summer Shirt van PetiteKnit. Een breipakket voor deze trui vind je hier. Overigens is dit een Engels breipatroon, dus dat is gelijk een goede oefening! Je kunt het patroon ook los op Ravelry kopen.

Meer informatie:

Het overzicht met Engelstalige breitermen kun je hier downloaden.

Het blog over Ravelry vind je hier.

Het boek dat ik vast heb op de foto

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn antwoord op de vraag: ‘Engelstalige breipatronen leren lezen: waarom zou je dat doen?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Scroll naar boven