Breinaalden: hoe bewaar je ze?

Breinaalden: hoe bewaar je ze?

Je hebt de smaak van het breien te pakken. Je voorraad breinaalden breidt zich uit. Maar hoe berg je ze op? En hoe zie je welke maat je naald heeft als dit er eenmaal af is gesleten? Het antwoord op deze vragen geef ik in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) Je Kennis Uit’. De vraag werd gesteld binnen een van de maandelijkse live Q&A’s die ik hou in de Online Brei Campus.

Meer informatie

Online Breilessen: starten wanneer jij wil en in je eigen tempo leren breien, maar dus mèt een mandelijkse live Q&A waarin ik al je vragen beantwoord

Online Brei Campus: neem een abonnement op de Campus en krijg toegang tot een enorme schat aan brei-tutorials, een maandelijkse live Q&A en een Online Breicafé waar je al je vragen kan stellen. Als CAmpus-lid krijg je bovendien 10% korting op alles uit mijn webwinkel (cadeaubonnen en boeken&tijdschriften uitgezonderd)

Breinaalden sets want het handigst is natuurlijk om je breinaalden te bewaren in een mooi etui

Gratis video over breinaalden voor als je meer wil weten over het gebruik van breinaalden. Want welke breinaalden werken nou eigenlijk het fijnst? Waar let je op bij het aanschaffen van breinaalden?

Breinaaldmeter om de maat van je breinaalden op te meten. Ook handig voor het meten van je proeflapje!

KnitPro versie

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je iets gehad aan het antwoord op de vraag: ‘Breinaalden: hoe bewaar je ze?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Abonneer je op het MirjamMolenbeek YouTube kanaal om nooit meer een video te missen!

De Feestdagen komen er weer aan!

Op deze pagina staan de leukste cadeau suggesties voor je klaar. Stuur het linkje gerust door naar de Sint  of de Kerstman, of naar degene die cadeautjes voor jou koopt voor welke Feestdag je ook viert in deze periode!

Uiteraard pakt MirjamMolenbeek je bestelling graag (gratis) voor je in. Lees er op de Feestdagen-pagina meer over.

Verzenden en afhalen in de komende periode

Rondom de Feestdagen is het druk bij de post. Om die druk er een klein beetje af te halen, adviseert MirjamMolenbeek om tijdig te bestellen.

Cadeaus voor 5 december: bestel uiterlijk 25 november

Cadeaus voor Kerstmis: 15 december is de uiterlijke besteldag

Bestellingen die tussen 16 december en 8 januari worden geplaatst, worden wegens vakantie vanaf 9 januari verzonden op volgorde van binnenkomst*. In deze periode kunnen er ook geen bestellingen worden afgehaald.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

*m.u.v. breipakketten horend bij de Online Breilessen voor Beginners; deze zullen in deze periode gewoon worden verzonden

Scroll naar top