Online Breilessen

Leren breien of je breiskills uitbreiden? Wil je breiles volgen, maar zit er niet iets bij je in de buurt? Graag leren breien op een tijdstip dat jou uit komt? Dan zijn de Online Breilessen iets voor jou!

Het maakt niet uit of je beginner (of herintreder) bent, of dat je al de basis van het breien onder de knie hebt en graag de volgende stap wilt zetten: voor beide niveaus biedt MirjamMolenbeel Online Breilessen aan. De breilessen zijn inclusief een pakket met alle benodigde (duurzame) materialen.

Hieronder vind je alle informatie over de Online Breilessen voor Beginners en voor de Online Breilessen voor Gevorderden.

Van harte welkom op mirjammolenbeek.nl!

Van 12 tot en met 22 augustus ben ik met vakantie en gelden er wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege eerdere familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top