Online Breilessen

Leren breien of je breiskills uitbreiden? Wil je breiles volgen, maar zit er niet iets bij je in de buurt? Graag leren breien op een tijdstip dat jou uit komt? Dan zijn de Online Breilessen iets voor jou!

Het maakt niet uit of je beginner (of herintreder) bent, of dat je al de basis van het breien onder de knie hebt en graag de volgende stap wilt zetten: voor beide niveaus biedt MirjamMolenbeel Online Breilessen aan.

Hieronder vind je alle informatie over de Online Breilessen voor Beginners en voor de Online Breilessen voor Gevorderden.

Welkom bij MirjamMolenbeek!

Cadeau-suggesties voor de Feestdagen handig bij elkaar. Je cadeau op tijd in huis voor Kerstmis? Bestel uiterlijk 15 december!

Je vindt hier Online Breilessen voor zowel beginnende als gevorderde brei(st)ers. Ook kun je lid worden van de Online Brei Campus als je je brei-skills uit wil breiden.

In de webshop vind je de mooiste wol en fijnste accessoires voor enorm veel breiplezier.

Brei-inspiratie opdoen? Op het MirjamMolenbeek YouTube kanaal staan heel wat vlogs voor je klaar. Ook het Instagram-kanaal van MirjamMolenbeek is een bron van inspiratie.

Veel breiplezier!

Let op: het aantal webshop bestellingen neemt toe, de druk op de post ook. Bestel dus ruim op tijd! Actuele tijden over hoe snel je bestelling wordt verzonden, vind je hier:

https://www.mirjammolenbeek.nl/verzendkosten/

Eerder mailen met de vraag waar je pakketje blijft dan aangegeven, heeft geen zin. Dank voor je begrip en geduld!