De leukste Knit ALong van deze zomer

De leukste Knit ALong van de zomer gaat weer van start! Vanaf zaterdag 8 juni (World Wide Knit in Public Day) tot en met zaterdag 7 september (Tegendraads in Wormerveer) loopt #waarbreijijdezezomer

De Knit ALong waarbij we onze schermpjes wat vaker weg stoppen (behalve voor het maken van een leuke foto voor de KAL 😜) en ons breiwerk er altijd en overal lekker bij pakken! We zoeken elkaar als brei-liefhebbers lekker op: online via #waarbreijijdezezomer2024 maar ook offline tijdens verschillende bijeenkomsten die we lekker gaan organiseren als we breien buiten de deur in ons eentje nog best wat spannend vinden (terwijl hé: is dit niet veel normaler/sociaal wenselijker dan weggedoken zijn in een scherm?!).

In breivlog 104 vertel ik je vanaf 25.03 ALLES over deze heerlijke Knit ALong.

Enthousiast geworden? Zin om het breivirus te helpen verspreiden? Schermpjes in de wereld te verdringen door beelden van breiende mensen die heerlijk breien aan zomertops en najaarsgarderobe? Deel dit blog met iedereen van wie jij denkt: dat is ook wat voor diegene! Deel dit blogt op jouw kanalen. Praat erover. En vooral: zet die breitas met je heerlijkste breiproject maar klaar om overal mee naar toe te nemen 🧶☀️⛱️🍉 Leuk als er zoveel mogelijk mensen mee doen met de leukste Knit ALong van deze zomer.

p.s. wil je mee doen, maar kun je nog helemaal niet breien? Wil je je breiskills uitbreiden? Neem even een kijkje bij de Online Breilessen voor Beginners en/of de Online Brei Campus. Als brei-docent help ik je heel graag verder met mijn online breilessen en cursussen!

Scroll naar boven