MirjamMolenbeek Coaching

mirjammolenbeekcoaching

Na jarenlange ervaring als coach in het middelbaar en hoger onderwijs èn na het opzetten van een succesvol bedrijf binnen de handwerkwereld, leek het zetten van de volgende stap niet meer dan logisch: sinds het voorjaar van 2023 coach ik ondernemers die van hun liefde voor handwerk een goed lopend bedrijf willen maken. In mijn eerste podcast aflevering leg ik nog verder uit waarom het voor mij zo ontzettend goed voelde om te starten metmet het coachen van ondernemers binnen de handwerkwereld.

 

Wat kan je van mij als coach verwachten

Verwacht van mij geen kant-en-klare marektingstrategieën, een 'one size fits all' traject. Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van marketing, van alles uitgeprobeerd en kan je zeker goed adviseren hierin. Maar wat ik het allerbelangrijkste vind is om jou te begeleiden naar een vorm van ondernemen die 100% bij jou past: bij waar jij van 'aan' gaat, wat past binnen jouw levenssituatie op dit moment, wat past binnen wie jij bent. Want ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemer in deze tijden vooral groeit als je dat op een manier doet die helemaal bij jou past. Vaak al bij de kennismakingscall voel ik welke dingen bij jou passen, en welke dingen je beter lekker snel overboord kan gooien. Beperkende overtuigingen, 'smoesjes' die je jezelf hebt aangepraat: ik pik er vrij snel doorheen. Weg daarmee, want het staat je alleen maar in de weg. En dan kunnen we aan de slag met het opbouwen van of verder bouwen aan JOUW droombedrijf.

Ik heb een flink netwerk binnen de handwerkwereld, waar jij uiteraard gebruik van kan maken als we samen aan de slag gaan!

Enige dat ik van jou verwacht: dat je helemaal klaar bent om er vol voor te gaan!

Boek een call

Hieronder vind je een overzicht van wat ik op dit moment aanbied wat betreft coaching. Heb je interesse in de losse coachingscalls, dan kun je me een mailtje sturen en aangeven op welke tijdstippen je een gesprek zou kunnen plannen.

Voor de langere trajecten plan ik graag eerst een geheel vrijblijvende call met je in (je kan me daarvoor mailen op info@mirjammolenbeek.nl). Via Zoom maken we kennis en zetten we op een rij waar je nu staat en waar je behoefte aan hebt (duur ca 45 minuten). We kijken of er van beide kanten een klik is (ik vind het belangrijk dat ik me vrij genoeg voel om jou feedback te geven, en dat jij je op je gemak genoeg voelt bij mij om deze feedback te ontvangen). Een aantal dagen na dit gesprek hebben we per mail contact om te besluiten of we samen in zee gaan of niet.

Ik richt me met onderstaande mogelijkheden met name op ondernemers die (ook) online ondernemen. Heb je een winkel of wil je die starten? Ook dan kan je zeker contact opnemen om te bespreken wat Mirjam voor jou kan betekenen.

Coaching: mogelijkheden

Op dit moment zijn er de volgende mogelijkheden (genoemde prijzen zijn inclusief btw):

  • een losse coachingscall 1-op1: je hebt een plan liggen voor het starten van je eigen onderneming, maar loopt vast in de uitwerking ervan; je bent al gestart met je onderneming, maar het komt nog niet helemaal van de grond en je weet niet zo goed welke stappen je nu het beste kan zetten om verder te groeien; je hebt al een goed lopende onderneming, maar wil verder groeien en ziet even niet hoe. Voor dit soort vragen kan het heel fijn zijn om even te sparren om erna met een frisse blik en nieuwe ideeën weer vol aan de slag te gaan! In een Zoom call van 1,5 uur zetten we alles op een rij. Tijdens dit gesprek krijg je helder waar je vast loopt en welke stappen je kan zetten om je onderneming daadwerkelijk te starten, of je onderneming te laten groeien. Kosten voor dit gesprek: 125 Euro. Dit gesprek vindt plaats via Zoom; je ontvangt achteraf een linkje naar de opname.
  • een losse coachingscall 1-op1 inclusief quickscan: tijdens deze call bespreken we dat wat bij de losse coachingscall omschreven staat èn bekijkt Mirjam van tevoren je website en (eventuele) social media kanalen. In het gesprek krijg je gerichte feedback op wat er nu al staat. Een aantal aanpassingen op je website en op je social media kanalen kan al snel meer groei opleveren. Kosten voor dit gesprek: 175 Euro. Dit gesprek vindt plaats via Zoom; je ontvangt achteraf een linkje naar de opname.
  • het volgen van een coachinstraject van 3 maanden waarbij we samen met een doel opstellen (n.a.v. de kennismakingscall die we dan hebben gehad) en waarbij ik je begeleid om dat doel te gaan behalen (in 3 gesprekken èn een afsluitend gesprek, van elk een uur). Alle gesprekken vinden plaats via Zoom. Je ontvangt na elk gesprek een gespreksverslag waarin alle doelen en actiepunten worden vermeld. Het 3-maandentraject is ideaal als je in korte tijd flink wat stappen wil zetten, zowel voor startende als al lopende ondernemingen. Kosten voor dit traject:  900 Euro (kan in 3 termijnen worden betaald).
  • het volgen van een coachinstraject van 6 maanden waarbij je samen met mij een aantal doelen opstelt (n.a.v. de kennismakingscall die we dan hebben gehad) en waarbij ik je begeleid om die doelen te gaan behalen (in 6 gesprekken èn een afsluitend gesprek, van elk een uur). Alle gesprekken vinden plaats via Zoom. Je ontvangt na elk gesprek een gespreksverslag waarin alle doelen en actiepunten worden vermeld. Het 6-maandentraject is heel fijn als je echt een goede basis wil leggen voor je bedrijf of wanneer je flinke stappen wil zetten om je al bestaande onderneming te laten groeien. Kosten voor dit traject: 1750 Euro (kan in 6 termijnen worden betaald).

Webinar: Van Dromen naar Doen

Regelmatig geef ik het webinar 'Van Dromen naar Doen'. Hierin deel ik heel veel algemene tips die handig zijn voor startende ondernemers. Aan het einde van het webinar is er ruimte voor het stellen van je vragen. Kosten van het webinar: 15,00 Euro (inclusief btw). Duur: ca. 2 uur. Je ontvangt na afloop een opname van het webinar, zodat je zo vaak als je wil de tips terug kan kijken.

Eerstvolgende webinar: nog niet bekend. Bij interesse mail naar info@mirjammolenbeek.nl, dan kom je op de wachtlijst en krijg je bericht zodra een nieuwe datum bekend is

MirjamMolenbeek De Podcast

Tips over het succesvol maken van een bedrijf binnen de handwerkwereld? Luister dan mijn podcast:

Via Spotify

Via Apple Podcasts

MirjamMolenbeek Coaching op Instagram

Ontvang de laatste updates (trajecten, data webinar, enzovoorts)

Ja, ik ontvang graag updates van MirjamMolenbeek Coaching

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen

Inlonka, Atelier Knusjes, 3 maanden traject

Ik heb er echt veel aan gehad, het was precies wat ik nodig had om mijn bedrijf weer op de rit te krijgen. Wat ik erg fijn vond, waren de verslagen achteraf. Daar heb ik nog lange tijd iets aan. Ook al kan ik niet alles meteen inzetten/doen, ik kan later altijd terug kijken en punten alsnog inzetten. Wat ik ook fijn vond was dat je mij geen rot gevoel gaf wanneer ik bepaalde punten niet gedaan had, maar je tegelijkertijd wel kijkt naar waar dit vandaan komt en wat ik kan veranderen zodat het wel beter gaat. Je hebt het echt heel goed gezien wat mijn struikelpunten waren!

 

Wat ik minder fijn vond was het via Zoom praten, maar dat ligt denk ik meer aan mij. Ik raak veel sneller afgeleid bij een online meeting en vind het lastig dat er soms vertraging in zit. Tegelijkertijd is zoom natuurlijk wel veel praktischer dan live langskomen (wat ook had gemogen).

Al met al kijk ik er enorm positief op terug en ben ik heel blij dat ik je toen gemaild heb.

Scroll naar boven