Mirjam Molenbeek Coaching

MirjamMolenbeek Coaching: Mirjam is onlangs gestart met het coachen van ondernemers die van hun liefde voor handwerk een succesvol bedrijf willen maken.

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden:

  • het boeken van een losse coachingscall voor diegenen die twijfelen of een onderneming starten vanuit hun liefde voor handwerk (op dit moment) een haalbaar idee is. In een Zoom call van 1,5 uur zet je samen met Mirjam alle voors en tegens op een rij. Hierna heb je helder of je wel/niet wil starten met je eigen bedrijf. Als je wil starten weet je na dit gesprek wat je eerste stappen gaan zijn
  • het volgen van een coachinstraject van 6 maanden waarbij je samen met Mirjam een doel opstelt en waarbij Mirjam je begeleidt om dat doel te gaan behalen. Deze 1-op-1 coaching kan zowel online als offline plaats vinden. Samen kijken we welke stappen het beste bij jou passen.

Voor meer (vrijblijvende) info kun je mailen naar info@mirjammolenbeek.nl. Voordat het halfjaartraject eventueel gestart wordt, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Zo’n traject moet van beide kanten goed voelen om het te laten slagen.

Tips over het succesvol maken van een bedrijf binnen de handwerkwereld? Luister dan de podcast van Mirjam:

Via Spotify

Via Apple Podcasts

En volg MirjamMolenbeek Coaching op Instagram.

Scroll naar boven