Hobbybags: Samenwerkingspartner Online Brei Campus

Dit blog werd voor mirjammolenbeek.nl geschreven door Henriëtte Veldman. De foto’s zijn beschikbaar gesteld door Hobbybags.

Inge van Hobbybags is samenwerkingspartner van de Online Brei Campus. Dat betekent dat je, als lid van de Campus, 10% korting krijgt op alle mooie, handgemaakte bags van Inge. De kortingscode die je in de webshop van Hobbybags kan gebruiken, vind je in de Campus.

Interview met Inge van Hobbybags

Een leuk moment om wat meer te weten te komen over Inge! Daarom vroeg ik haar: ‘Beschrijf eens een dag waarop je niet hoeft te werken. Wat doe je dan zoal?’ Nou, toen waren we snel uitgekletst, want haar antwoord was kort en bondig: ‘Handwerken!’ 

Inge Hobbybags

Inge werkt drie dagen per week op een notariskantoor. Poeh! Daar moet je wat voor kunnen! Het lezen en behandelen van ingewikkelde zaken, dat vergt een grote concentratie. Daarnaast volgt ze regelmatig bijscholingen. Daarom geniet ze extra van het handwerken in haar vrije tijd. Van televisie kijken wordt ze niet vrolijk, maar van even lekker achter de naaimachine kruipen wel. 

Drie jaar geleden is ze begonnen met het maken van bags, omdat één van haar poezen gek is op de bolletjes wol. Lees ook maar eens op haar site onder het kopje ‘Over mij’. We hadden contact via Whatsapp, met beeld, dus ze kon me haar poezen laten zien. Schatjes! Maar die ene inderdaad wat ondeugend.

Ook liet ze me haar atelier zien. Ik zag tafels met de benodigde apparatuur, prachtige (door haar zoon gemaakte) kasten vol met de mooiste stofjes! En allemaal zo netjes! 

Natuurlijk liet ze me ook een aantal bags zien. Grote, kleine. Van verschillende materialen, in verschillende kleuren. Zó mooi allemaal! En zó netjes gemaakt en afgewerkt!  

project bags

Precies zoals jij het hebben wil

Het mooie is, dat je zelf precies kunt aangeven wat je wilt, én hóe je het wilt. De stof van de buitenkant, de voering, een bag met of zonder ritssluiting, lang/kort hengsel. Een bag voor de Paasdagen, een bag voor de Kerstperiode. Gewoon mailen, alles valt te overleggen! Soms gaat ze zelfs speciaal op pad om op zoek te gaan naar een bepaald stofje!  

De communicatie met haar klanten staat bij Inge hoog in het vaandel. Ze vindt het belangrijk om met de klant te overleggen. Als ze bijvoorbeeld denkt het juiste stofje gevonden te hebben, dan appt ze een fotootje naar de klant om het te laten beoordelen. En last but not least: elke klant ontvangt de bestelling in een prachtig pakketje, altijd met een leuk cadeautje. Een geweldige service dus. Bovendien doet ze het met veel liefde en plezier. En dat merk je ook echt als je een pakketje van haar ontvangt.

Het blijft een hobby

Tóch heeft ze er bewust voor gekozen om er niet haar werk van te maken. Ze houdt namelijk ook van haar baan, de uitdagingen daar en het contact met mensen. ‘Want’, zoals Inge zegt, ‘anders zit ik elke dag hier in mijn eentje. Dát is niks voor mij!’.  

Kortom: de hobby van Inge is het maken van de práchtigste bags voor jouw hobby! En super leuk dat Inge dat nu ook doet als samenwerkingspartner van de Online Brei Campus.

handwerk tas
Scroll naar boven