Knoopje in een bol wol

‘Er zit een knoopje in mijn bol wol. Hoe voorkom ik dat het zichtbaar wordt in mijn breiwerk?’ Ik beantwoord deze vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Een knoopje in je bol wol: de ene keer kom je er geen tegen, de andere keer heb je er wel eentje (of zelfs meer dan één). Het is natuurlijk niet mooi als je dat knoopje later in je breiwerk terug ziet. Maar hoe voorkom je nou dat dat gebeurt? Ik vertel het je in de onderstaande video.

Meer informatie:

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn antwoord op de vraag: ‘Er zit een knoopje in mijn bol wol. Hoe voorkom ik dat het zichtbaar wordt in mijn breiwerk?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Scroll naar boven