Knoopje in een bol wol

‘Er zit een knoopje in mijn bol wol. Hoe voorkom ik dat het zichtbaar wordt in mijn breiwerk?’ Ik beantwoord deze vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Een knoopje in je bol wol: de ene keer kom je er geen tegen, de andere keer heb je er wel eentje (of zelfs meer dan één). Het is natuurlijk niet mooi als je dat knoopje later in je breiwerk terug ziet. Maar hoe voorkom je nou dat dat gebeurt? Ik vertel het je in de onderstaande video.

Meer informatie:

Jouw vraag insturen

Hopelijk heb je wat gehad aan mijn antwoord op de vraag: ‘Er zit een knoopje in mijn bol wol. Hoe voorkom ik dat het zichtbaar wordt in mijn breiwerk?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Vanwege familie-omstandigheden zal MirjamMolenbeek op 8 en 9 augustus onverwacht niet deelnemen aan de Knit en Knot beurs. Bestellingen die daar afgehaald zouden worden, worden naar je opgestuurd.

Webshop bestellingen worden, dankzij fijne hulp, gewoon verzonden. Mails worden tussen 9 en 12 augustus weer beantwoord. Daarna zijn er vanwege vakantie nog wat aanpassingen. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Tot en met 21 augustus mag je code ‘knitenknot’ gebruiken voor 15% korting op de Online Breilessen voor Beginners en/of voor een halfjaar abonnement op de Online Brei Campus.

Bestellingen vanaf 30 Euro die je tot en met 21 augustus plaatst, worden gratis verzonden als dank voor je geduld vanwege de familie-omstandigheden en vakantie-tijd.

🧶 Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top