Magic Loop Breien: Hoe voorkom je een ladder in je breiwerk?

‘Ik ben via de Magic Loop methode rond aan het breien. Hoe voorkom ik een ladder in mijn breiwerk?’ Ik beantwoord deze vraag graag in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Misschien heb je net geleerd om rond te breien via de Magic Loop Methode en stoor je je aan de ladders die je in je werk ziet ontstaan aan de zijkanten van je breiwerk. Geen zorgen, dit is op te lossen! En iedereen die net begint met magic loop breien, heeft ooit kennis gemaakt met de ladder. Het ligt dus echt niet aan jou.

Meer informatie

In de video draag ik het Anker’s Summer Shirt van PetiteKnit. Een breipakket voor deze trui vind je hier.

Jouw vraag insturen

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Zomerse aanpassingen

De zomervakantie staat voor de deur, zo ook in huize Molenbeek. Tijd voor wat meer rust, gezinstijd en heeeeeel veel breien.

Dat betekent dat er wat kleine aanpassingen zijn in juli en augustus voor wat betreft je bestellingen, aanschaf van Online Breilessen en/of de Online Brei Campus en mogelijkheid tot contact. Alles over die aanpassingen lees je hier.

Een fijne zomervakantie en ik verwelkom je graag in mijn webwinkel, mijn Online Breilessen of Campus, of zie je graag op de Knit en Knot beurs 8 en 9 augustus 🧶

Ben ik er een weekje niet? Dan kun je altijd mijn vlogs binge-watchen 😉

Veel breiplezier!

Mirjam

Scroll naar top