Magic Loop Breien: Hoe voorkom je een ladder in je breiwerk?

Magic Loop Breien: Hoe voorkom je een ladder in je breiwerk? Dat is de vraag die ik beantwoord in deze nieuwe video binnen de reeks ‘Brei(d) je Kennis Uit’.

Misschien heb je net geleerd om rond te breien via de Magic Loop Methode en stoor je je aan de ladders die je in je werk ziet ontstaan aan de zijkanten van je breiwerk. Geen zorgen: dit is een veel voorkomend probleem! Iedereen die net begint met magic loop breien, heeft ooit kennis gemaakt met de ladder. Het ligt dus echt niet aan jou. Enerzijds is het oefenen, oefenen. Maar anderzijds is er ook een simpel trucje dat ervoor kan zorgen dat je sneller verlost bent van de ladders in je magic loop rondbrei-werk.

Meer informatie

In de video draag ik het Anker’s Summer Shirt van PetiteKnit. Een breipakket voor deze trui vind je hier.

Kun je nog niet rond breien volgens de magic loop methode? Dan is een abonnement op de Online Brei Campus wellicht iets voor jou! Je leert daar de 3 manieren van rond breien: met dpn’s (sokkennaalden), op een rondbreinaald en volgens de magic loop methode (ook op een rondbreinaald, maar dan met een ‘magische loop’. In deze video vertel ik je meer over rond (leren) breien.

Jouw vraag insturen

Dankjewel voor het kijken naar ‘Magic Loop Breien: hoe voorkom je een ladder in je breiwerk?’

Ook een vraag insturen? Mail naar info@mirjammolenbeek.nl (met in de onderwerpsregel: ‘vraag BJKU’).

Alle video’s binnen de Brei(d) Je Kennis Uit video-reeks vind je hier.

Scroll naar boven