O Denneboom Socks | Breipatroon Kerst Sokken

De O Denneboom Socks is het breipatroon voor kerst sokken dat ik dit jaar als Advent Patroon ontwierp voor de Online Brei Campus. Sinds 2020 ontwerp ik speciaal voor de Campusleden een breipatroon als dank voor hun lidmaatschap. In 2020 was dat een Advent Col, in 2021 waren dat Wanten met Bijenwafel steek. En dit jaar ging ik dus voor een paar kerst sokken.

kerstsokken
O Denneboom Socks (ontwerp 2022)

Inclusief stap-voor-stap video tutorials

De Advent Patronen worden altijd stap-voor-stap voor gedaan in de Campus, aan de hand van video tutorials. Want dat is het doel van de Online Brei Campus: jou met gemak nieuwe dingen leren breien. Elke Adventszondag komt er een nieuwe video vrij waarin ik voor doe hoe je de sokken breit. Daarnaast bekijk je de 4 Advent zondagen elke week een vlog achter de schermen, ook exclusief voor campusleden.

Beheers je de basis-skills uit de Online Breilessen voor Beginners dan kun je in principe mee breien aan de Advent Sokken. Toch wat spannend om in een keer aan colourwork sokken te beginnen? Dan kun je ook starten met het breien van basis sokken: zowel top-down als toe-up sokken worden ook voor gedaan in de Campus (allemaal volgens de magic loop rondbrei methode). Het breipatroon voor de O Denneboom Socks – en de video tutorials – blijven altijd beschikbaar in de Campus. Je kan ze dus breien wanneer je wilt/ dat aandurft šŸ˜€

Engelstalig breipatroon

Het breipatroon is in het Engels, zoals de meeste breipatronen die ik in de Campus gebruik. Je leert daarmee met gemak Engelstalige patronen breien. In dit blog/ deze video leg ik je uit waarom ik denk dat het leren lezen van Engelstalige patronen super fijn is (en helemaal niet zo moeilijk als je nu wellicht denkt).

Het breipatroon voor de kerst sokken omschrijft hoe je sokken breit voor schoenmaten 30 tot en met 46. Een leuk kerst cadeautje om te geven voor klein en groot šŸŽ„šŸ§¦

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het breien van de sokken als dat ik had in het ontwerpen ervan. Zeker met de Kremke Edelweiss is het breien van de sokken super fijn: de toevoeging van alpaca aan dit sokkengaren maakt dit wolletje echt heerlijk zacht.

adventsKAL2020
Advent Col (ontwerp 2020)
advent wanten
Advent Wanten (ontwerp 2021)

Scroll naar boven