Online Breilessen voor Gevorderden

Je kent de basistechnieken van het breien waarmee je een heerlijke sjaal voor jezelf kan breien. Maar toch weet je dat er zoveel meer mogelijk is.

Het liefste zou je nog en keer een heerlijke trui breien...

Of je hebt op Instagram of Ravelry een mooi project gezien, maar met de basisvaardigheden die jij beheerst, is dat project net een stap te ver. 

OnlineBreiBeginners

Merk jij dat je:

de basis van het breien goed onder de knie hebt, maar je meer wilt leren?

met de basisvaardigheden die je beheerst, nog niet de helft van je projecten kunt maken die je op je verlanglijstje hebt staan?

bij de meeste patronen die je wil gaan breien, je rond moet kunnen breien, maar geen idee hebt welke manieren er zijn - en welke methode je wanneer toepast?

met meerdere kleuren wil leren breien, maar dit er zo moeilijk uit vindt zien - en er daardoor maar niet aan begint?

nog te weinig (of geen) kennis hebt van Engelstalige breipatronen, terwijl het juist die patronen zijn die je zo graag zou kunnen breien?

Dan zijn de Breilessen voor Gevorderden echt heel geschikt voor jou!

Dit leer je in de Online Breilessen voor Gevorderden:

hoe je in het rond breit met een rondbreinaald, met dpn's (sokkennaalden) en via de Magic Loop Methode

rond breien met verschillende kleuren (Colourwork - Stranded Knitting / Fair Isle)

hoe je de juiste kleuren kiest wanneer je met meerdere kleuren breit

hoe je een colourwork chart leest

hoe je steken apart zet - en die later weer opneemt

hoe je Engelstalige patronen leest

In de Online Breilessen voor Gevorderden leer je al deze vaardigheden in zes weken tijd. Ruim genoeg tijd om iedere vaardigheid volledig onder de knie te krijgen. En mocht je er toch niet uitkomen, dan zijn er 2 Skype Sessies waarin je al je vragen kunt stellen.

Deze lessen vormen een zeer goede basis voor het leren breien van een colourwork sweater en het leren breien van sokken.

Je breit tijdens deze lessen niet alleen maar proeflapjes, maar je gaat aan de slag met accessoires waar je iets aan hebt. Aan het einde van de lessenreeks heb je je eigen wanten en fair Isle muts af! Misschien vind je deze patronen niet direct mooi, maar het gaat er vooral om dat je de verschillende rondbreitechnieken leert beheersen en dat je de ins en outs van 'stranded knitting' kent. Bovendien ben je na deze lessen zo bedreven in het lezen van Engelstalige breipatronen, dat je met gemak al het moois op Ravelry kunt breien.

Online Breilessen, hoe werkt dat dan?

Nadat je de 'Online Breiles voor Gevorderden' hebt aangeschaft, ontvang je direct een mail waarin je gevraagd wordt je wolkeuze door te geven. Vervolgens wordt het pakket met alle materialen die je voor deze cursus nodig hebt, naar je toe gestuurd. Op de dag dat de cursus van start gaat (zie voor data hieronder), ontvang je inlogcodes voor de Online Leeromgeving van MirjamMolenbeek. Je kunt vanaf dat moment inloggen bij de Online Breillessen voor Gevorderden. Op onderstaande data komen de lessen vrij.

Je behoudt voor altijd toegang tot deze Online Leeromgeving! Eventuele toekomstige updates en/of aanvullingen ontvang je dan ook. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Lessen bevatten video's, linkjes en PDF's. Tijdens het traject vinden 2 Skype gesprekken plaats met de groep (maximaal 15 mensen): tijdens deze gesprekken bespreek je je voortgang met Mirjam en kun je al je vragen stellen. Uiteraard kun je tijdens het traject je vragen ook per mail sturen naar Mirjam.

Praktische informatie

Wat ontvang je bij de breilessen?

breinaalden (rondbreinaald, magic loop naald en dpn's) die je nodig hebt om de muts en de wanten te breien

voldoende wol voor de projecten die je gaat breien

de breipatronen op papier

gratis verzending van je lespakket

lessen in de Online Leeromgeving met PDF's/video's/linkjes met levenslange toegang (eventuele updates en aanvullingen in de toekomst krijg je dus ook)

ondersteuning via mail en via 2 Skype gesprekken

onlinebreilesbeginnersgevorderd

Een wolnaald heb je in huis wanneer je de beginners lessen bij MirjamMolenbeek hebt gevolgd. En waarschijnlijk heb je die ook als je in elk geval het beginners-breiniveau hebt. Geen wolnaald? Schaf die dan nog aan.

Je hebt ook nodig: steekmarkeerders en spullen om je breiwerk mee te blocken (T-pins, wolwasmiddel en blockmatten - of in elk geval een rubber mat). 

Prijs

€ 170

(wanneer je de Online Breilessen voor Beginners hebt gevolgd, heb je een kortingscode voor 10% korting ontvangen).

Breiniveau & Aantal Deelnemers

De Online Breilessen voor Gevorderden zijn ideaal voor diegenen die de lessen voor beginners hebben gevolgd (of al die technieken beheersen) en nu een flinke stap verder willen met breien.

Twijfel je of je voldoende basistechnieken beheerst voor deze lessen? Neem dan even contact op.

Het momenteel niet meer mogelijk om je voor de Online Breilessen voor Gevorderden aan te melden. Je vindt de video's van de Breilessen voor Gevorderden tegenwoordig als onderdeel van de Online Brei Campus. Lees hier alles over deze campus en meld je direct aan.

Wat anderen zeggen

Ineke

Door corona online breilessen gaan volgen bij Mirjam en daardoor een hele fijne nieuwe hobby ontdekt. Zo leuk om elke week uit te kijken naar een nieuwe les in je mailbox met duidelijke instructies en tussendoor voldoende tijd om te oefenen met de prachtige wol en super fijne materialen die inclusief bij de cursus zijn.

Esther

De online breilessen zijn echt een aanrader. Zoals Mirjam het uitlegd snap je alles. Mooie materialen en duidelijke instructies. Met mooie projecten als resultaat.

Lees in dit blog de ervaring van José. Ze deelt haar ervaringen over de deelname aan de Online Breilessen voor Beginners en die voor Gevorderden.

Scroll naar boven