Online Leren Breien | Uitleg Over de Online Breilessen

Benieuwd of Online Leren Breien iets voor jou is? In dit blog, met bijbehorende uitleg video, geef ik uitleg over de Online Breilessen voor Beginners.

Je weet: ik wil leren breien!

Leren breien is jouw doel! Je hebt al het een en ander uitgeprobeerd. Misschien heb je mijn gratis cursus gevolgd. En je weet het nu zeker: je vindt breien heel erg leuk en wil meer leren! Maar de gratis video’s op YouTube vertellen je net te weinig over welke stappen je nu kan zetten. Je lokale wolwinkel biedt geen breilessen aan op een tijdstip dat jou uit komt. Want met een druk werkend- en/of gezinsleven heb je nou eenmaal niet veel tijd over. Of je hebt niet eens een lokale wolwinkel waar breiles gegeven wordt…. Of in elk geval niet de breilessen zoals jij die zou willen volgen: waar je leert hoe je Engelstalige breipatronen leest (want dan kan je al dat moois van Instagram, YouTube en Ravelry ook zelf leren maken) en waar je leert breien met goede, duurzame materialen.

Ik ben ook op dat punt geweest: ik wilde meer leren, maar kon niet op vaste momenten de deur uit om een cursus breien te volgen. En toen ik later zelf breilessen gaf, kreeg ik ook steeds vaker mailtjes van mensen met bovengenoemde bezwaren. Ze wilden het zó graag leren. Maar òf ze woonden niet bij me in de buurt, òf het tijdstip kwam niet uit. En toen besloot ik iets te creëren waarvan ik ooit had gewild dat het er was, en waarvan ik wist dat ik er heel veel mensen een plezier mee kon doen!

Dé oplossing voor wie niet op vaste tijden kan, of voor wie lokaal geen breiles kan volgen

Zo ontstonden dus mijn Online Breilessen voor Beginners: je kan op elk gewenst moment starten, volgt de lessen wanneer het jou uit komt, leert Engelse breipatronen lezen. En als je de lessen inclusief materiaal bestelt, hoef je zelfs geen tijd te besteden aan het zoeken van de materialen! Je krijgt duurzame breinaalden en garens thuis gestuurd. Als je leert breien, is het namelijk ook belangrijk om met de juiste materialen te werken: dat bepaalt zo’n 80% van je breiplezier! In de eerste lessen leg ik je dan ook heel veel uit over garens en breinaalden: wat is er allemaal en hoe kun je keuzes maken die het beste passen bij jouw brei-doelen?

In onderstaande video vertel ik je precies hoe mijn Online Breilessen voor Beginners in elkaar zitten. Ik laat zien wat je leert, welke breiprojecten je maakt, hoe je je aanmeldt, hoe de online leeromgeving werkt en welke materialen je nodig hebt, mocht je de breilessen aanschaffen zonder materialen. Enne… ik geef in de video een fijne kortingscode weg, mocht je besluiten online te gaan leren breien en je naar aanleiding van deze uitleg over de online breilessen je aan te melden.

Nog vragen?

Hopelijk heb je dankzij dit blog en de video een goed beeld gekregen van hoe de Online Breilessen voor Beginners in elkaar zitten en kun je een keuze maken of online leren breien bij jou past. Heb je toch nog vragen? Mail me dan gerust op info@mirjammolenbeek.nl

Scroll naar boven